Κατσιφαράκης: «Όνειδος» οι γιατροί ακτινολόγοι, «αμφιβόλου ποιότητας» οι συναδελφοί μου τεχνολόγοι

Ήρθε πάλι ο κύριος Κατσιφαράκης στη Λήμνο και βγήκε στα ραδιόφωνα και τι δε μας είπε.

Για πείτε μας κύριε Κατσιφαράκη για να καταλάβουμε κι εμείς οι απλοί θνητοί.

♦  Από πότε οι διοικήσεις δε μπορούν να επιβάλλουν κυρώσεις, καινούριο είναι κι αυτό ή μήπως τα παραπέμπουμε όλα τα προβλήματα στις Ελληνικές καλένδες (λέγε με υπουργείο). Βλέπετε ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα και στέλνετε έγγραφα στο υπουργείο; Εσείς τι ρόλο παίζετε; Αφού ισχυρίζεστε ότι οι γιατροί παρανομούν γιατί δεν παίρνετε τα μέτρα που επιβάλλονται; Η διοίκησή μας άλλωστε δεν έχει και πολλές αναστολές για να διατάξει ΕΔΕ για ψύλλου πήδημα. Πες το στην Κατίνα. Αυτή ξέρει.

  Μήπως ξέρετε να μας πείτε σε ποιο σημείο της εκπαίδευσης των γιατρών οι γιατροί ακτινολόγοι διδάσκονται στη λήψη απλών ακτινογραφιών; Έτσι για να ενημερωνόμαστε κι εμείς.

   Και μια και θέσατε το θέμα των τεχνολόγων ακτινολόγων που τους χαρακτηρίσατε και αμφιβόλου ποιότητας μήπως μπορείτε να μας πείτε ποια είναι η δική σας ειδικότητα γιατί πολλοί νομίζουν ότι είστε γιατρός. Λοιπόν γιατρός δεν είστε, είστε τεχνολόγος- ακτινολόγος κι εσείς ξέρετε αν είστε ή όχι αμφιβόλου ποιότητας.

  Σε ότι αφορά το ότι οι γιατροί πρέπει να βγάζουν τις ακτινογραφίες και το πρωί πέστε μας ένα νοσοκομείο που γίνεται αυτό και θα προτείνουμε να γίνεται κι εδώ.

  Το αν πέθανε ή όχι κάποιος από μια ακτινογραφία αφήστε να το κρίνουν οι γιατροί, εσείς δεν είστε ειδικός. Για να ξέρετε όμως σας πληροφορούμε ότι πολλοί άρρωστοι θα πέθαιναν χωρίς ακτινολογικό έλεγχο.

  Τώρα αν βλέπετε ή όχι να υπάρχει πρόβλημα αυτό είναι δικό σας πρόβλημα, σας συστήνουμε όμως να δείτε και κανένα οφθαλμίατρο.

  Σε ότι αφορά το αξονικό από ότι είχαμε δει οι προδιαγραφές θεωρήθηκαν υπερβολικές και το κόστος μεγάλο, τι έγινε και ξαναπροκηρύσεται με το ίδιο κόστος. Αν δεν υπάρχει θέμα κόστους γιατί ακυρώθηκε ο διαγωνισμός;

ΥΓ Επειδή ο Κατσιφαράκης λέει ότι δε μας διαβάζει σε παρακαλώ Κατίνα δείξε του το εσύ που μας διαβάζεις τακτικά. (ο ανώνυμος που δε θέλει να περάσει από άλλη ΕΔΕ)

http://nosokomeiolimnou.gr/?p=19137

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *