Σκηνοθέτησε το θάνατό του για ένα εκατομμύριο ευρώ

Σκηνοθέτησε το θάνατό του για να αρχίσει μία καινούρια ζωή στην Κόστα Ρίκα. Όμως ο 57χρονος Hugo Jose Sanchez, εργαζόμενος στον όμιλο HMV και πατέρας τεσσάρων παιδιών, προδόθηκε όταν ένας φίλος του χρησιμοποίησε την εκπτωτική του κάρτα για να αγοράσει ένα cd του Elvis Presley.

Ο 57χρονος έστησε την απάτη με στόχο σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ που θα εισέπραττε η γυναίκα του μετά το θάνατό του. Έτσι θα άρχιζαν μία καινούρια πλούσια ζωή στην Κόστα Ρίκα με τα τέσσερα παιδιά τους.

Η Sanchez ανακοίνωσε στους εργοδότες του συζύγου της πως πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ταξίδι στη γενέτειρά του, το Εκουαδόρ, και πως αποτεφρώθηκε.

Ωστόσο, το σχέδιο χάλασε όταν ένας φίλος του ζευγαριού αγόρασε το cd χρησιμοποιώντας την εκπτωτική κάρτα που είχε ως εργαζόμενος στην HMV. Η ενέργεια αυτή κίνησε την υποψία της εταιρείας, η οποία άρχισε έρευνα για την υπόθεση.

Το ζευγάρι, που ζούσε στο Σάρεϊ της Βρετανίας πριν μεταναστεύσει, πιάστηκε και από το γεγονός πως το πιστοποιητικό θανάτου που προσκόμισε η δήθεν χήρα είχε πάνω τα… δακτυλικά αποτυπώματα του εκλιπόντος!

Το ζευγάρι είχε ήδη εγκαταλείψει τη χώρα και η γυναίκα φυλακίστηκε όταν γύρισε στη Βρετανία για το γάμο της αδελφής της, αφήνοντας τον Sanchez να συνεχίσει τη dolce vita στην Αυστραλία με τα τέσσερα παιδιά τους.

Πριν το «θάνατό» του ο Sanchez είχε υπογράψει ένα σωρό ασφάλειες ζωής, ξετίναξε τις πιστωτικές του κάρτες, πήρε δάνειο υποθηκεύοντας το σπίτι της οικογένειας αξίας 65.000 λιρών και συνέταξε τη διαθήκη του!

Η Sanchez είπε στους εργοδότες του πως είχε βρει τραγικό θάνατο στη διάρκεια διακοπών στο Εκουαδόρ και η εταιρεία ανέλαβε τα έξοδα μέχρι και για να παραβρεθεί η «χήρα» στη κηδεία στη Νότια Αμερική!

http://cretalive.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *