Πρωτοφανής επίθεση στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου. Γρ.Πασπάτη!

Πρωτοφανή επίθεση δέχτηκε, νωρίς το πρωί, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Γρ.Πασπάτης από δύο άνδρες που τον χτύπησαν στο κεφάλι και τα πόδια με λοστό!

Όλα συνέβησαν περίπου στις 07.00 το πρωί, όταν ο κ.Πασπάτης στάθμευσε το αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ του Βενιζελείου νοσοκομείου, εκεί όπου παρκάρει εδώ και 10 χρόνια, σύμφωνα με τον ίδιο. Δύο μηχανάκια τον ακολουθούσαν και μόλις ο γιατρός κατέβηκε από το αυτοκίνητο, τον πλησίασαν από πίσω και τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι και τα πόδια.

Οι δράστες έγιναν “καπνός” χωρίς να κλέψουν κάτι, γεγονός που απομακρύνει τη ληστεία ως κίνητρο της επίθεσης.

Ο κ.Πασπάτης, μιλώντας στο Cretalive, είπε ότι δεν μπορεί να διανοηθεί για ποιο λόγο του επιτέθηκαν καθώς ούτε διαμάχη έχει με κανένα ούτε κάποια προειδοποίηση είχε λάβει. Επιπλέον, ο ίδιος δεν μπόρεσε να δει τους δράστες, ούτε καν αν φορούσαν κράνος ή κουκούλα, καθώς τον πλησίασαν από πίσω.

Καταδικάζουν την επίθεση οι εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο

Η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου Νοσοκομείου, με ανακοίνωση που εξέδωσε, καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη αναίτια, ύπουλη και δολοφονική επίθεση εις βάρος του προέδρου του Ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου και εκλεκτού μέλους του σωματείου μας κύριου Πασπάτη Γρηγόρη και καλεί την δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα για την παραδειγματική τιμωρία των ηθικών αυτουργών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *