Όλη η Ελλάδα μαζί με την υπάλληλο του ΟΕΚ που απειλεί να πέσει στο κενό

Ολη η Ελλάδα παρακολουθεί με αγωνία την απολυμένη υπάλληλο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) που απολύθηκε από την δουλειά της, όπως και ο σύζυγός της γιατί ο Οργανισμός κλείνει κατ’επιταγή της τρόϊκας, έστω και αν δεν επιβαρύνει τον κρατικό Προϋπολογισμό.

Η οκογένειά τους μένει χωρίς κανένα εισόδημα και τα δυο τους παιδιά πεινασμένα. Μαζί με την γυναίκα απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του και ο σύζυγός της, αλλά τελικά πείστηκε να κατέβει.

Η  απελπισμένη γυναίκα και μητέρα, εργαζόμενη στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, βρίσκεται μπροστά στο κενό εδώ και τέσσερις ώρες, απειλώντας να δώσει τέλος στη ζωή της…

Μαζί με τον άντρα της, ήρθαν πριν από λίγα χρόνια στην Αθήνα από την Πρέβεζα, διότι έτσι θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν καλύτερη περίθαλψη για το ένα από τα δύο παιδιά τους που έχει προβλήματα υγείας.

Με την Ελλάδα  να αποκτά επί κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου αυτοκτονικό σύνδρομο (40% αύξηση των αυτοκτονιών στην χώρα μας έγραψαν χθες οι NY Times), αναζητείται λύση επιβίωση της Έθνους, την ώρα που ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόϊμπλε προβαίνοντας στην πιο αισχρή παρέμβαση ξένου κράτους στα εσωτερικά της Ελλάδας από την εποχή της Βαυαροκρατίας, απαιτεί να μην γίνουν εκλογές, γιατί «Οι δημοκρατικές διαδικασίες έχουν οδηγήσει την Ελλάδα εκεί που βρίσκεται σήμερα»!

Και ενώ η γυναίκα ήταν ανεβασμένη στο περβάζι του παραθύρου και είναι έτοιμη να πέσει, ο Α.Σαμαράς πρόεδρος της ΝΔ, στέλνει στους Γερμανούς «πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης» για το ότι «εγγυάται την συνέχιση της πολιτικής” που στέλνει τους Έλληνες στα νεκροτομεία αυτοχειριασμένους…

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *