Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20/01/12)

Δημοκρατία

“Η μαφία αγγίζει τον Βενιζέλο και τον Καρατζαφέρη” αναφέρει στο πρώτο θέμα της η εφημερίδα σήμερα, κάνοντας αναφορά στην εξάρθρωση της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη.

Τα Νέα

“Κουρεύουν χρέη και υπουργούς” ο τίτλος του κεντρικού θέματος,  που κάνει λόγο για ανασχηματισμό της κυβέρνησης προ των πυλών.

Έθνος

“Συμφωνία για κούρεμα 100 δισ.” αναφέρει στο κεντρικό θέμα η εφημερίδα, που αναφέρει μεταξύ άλλων πως “η Τρόικα των αρχηγών στηρίζει τον Λ. Παπαδήμο”.

Ελεύθερος Τύπος

“Η πυραμίδα της μαφίας” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, που αναφέρεται στα πρόσωπα “κλειδιά” και κάνει λόγο για “κομματικές πλάτες των εκβιαστών”.

Αδέσμευτος Τύπος

“Σκάνδαλο συγκλονίζει την Θεσσαλονίκη” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, με θέμα τις 53 συλλήψεις.

Η βραδυνή

“Δάνεια, πώς να μειώσετε το χρέος” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που παραθέτει χρήσιμες συμβουλές για τα βήματα που  πρέπει να ακολουθήσουν οι δανειολήπτες.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Σύγκλιση με εκκρεμότητες” ο τίτλος του κεντρικού θέματος, που κάνει λόγο για επαναβεβαίωση της πλήρους στήριξης των τριών αρχηγών στον πρωθυπουργό.

Αυγή

“Επί ξυρού ακμής η κυβέρνηση”,  το κεντρικό θέμα σήμερα, που αναφέρεται στο Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών και στις διαδικασίες προς την ολοκλήρωση του PSI.

Ριζοσπάστης

“Απαντήστε στον αντικομμουνισμό του ΣΕΒ”, ο τίτλος του σημερινού πρώτου θέματος.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *