Ο ανάλγητος ΥΥΚΑ.Γεωργιάδης έχει και χιούμορ. Σε ισχύ το εισιτήριο ανά 25 ευρώ.

γεωργιαδηςΣε περίπτωση που κάποιος δεν έχει να πληρώσει, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Δεν θα τον πηγαίνουμε φυλακή, μην ανησυχείτε».

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί από το υπουργείο Υγείας εγκύκλιος με την οποία θα προβλέπεται η χρέωση με 1 ευρώ ανά συνταγή η οποία και θα πρέπει να καταβάλλεται στους φαρμακοποιούς της χώρας, όπως διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Θα βγει η διευκρινιστική εγκύκλιος μέσα στις επόμενες μέρες και θα αρχίσει να λειτουργεί. Δεν θα ισχύει μέχρι να βγάλουμε την εγκύκλιο. Είχαμε ένα τεχνικό θέμα στην ΗΔΙΚΑ και περιμέναμε να δούμε αν θα είναι έτοιμα. Μας είχε πει η ΗΔΙΚΑ ότι θα είναι έτοιμη τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου αλλά όχι την 1η Ιανουαρίου. Μέχρι να βγάλουμε την εγκύκλιο, να μην εισπράττεται από τους φαρμακοποιούς» είπε ο κ. Γεωργιάδης και διευκρίνισε ότι το ευρώ αυτό θα αφορά την κάθε συνταγή και όχι το κάθε φάρμακο και θα εξαιρούνται οι χρονίως πάσχοντες που οφείλουν να συνταγογραφούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αναφερόμενος στο εισιτήριο των 25 ευρώ, που πρέπει να πληρώνουν οι πολίτες για νοσηλεία στα νοσοκομεία, είπε ότι έχει βγει η σχετική εγκύκλιος και ότι από αυτό εξαιρούνται οι χρονίως πάσχοντες και άποροι. Ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι τα πέντε ευρώ είναι το εισιτήριο για εισαγωγή, και τα 20 για τα νοσήλεια, τα οποία θα εισπράττονται με την έξοδο του ασθενούς από το νοσοκομείο.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει να πληρώσει, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Δεν θα τον πηγαίνουμε φυλακή, μην ανησυχείτε».

 

 

2 thoughts to “Ο ανάλγητος ΥΥΚΑ.Γεωργιάδης έχει και χιούμορ. Σε ισχύ το εισιτήριο ανά 25 ευρώ.”

  1. Όποιος δεν έχει να πληρώσει,δεν θα τον πάμε φυλακή,μην ανησυχείτε.Θα του στείλουμε το χρέος στην εφορία.Ακόμα χειρότερα Άδωνι.Τουλάχιστον στη φυλακή έχει φαγητό.

  2. Geronimo, μην γινεσαι αχαριστος !

    Δεν φτανει που θα μας φιλοξενουν στα υπερσυγχρονα και αρτιως εξοπλισμενα νοσοκομεια, εσυ θες να πηγαινουμε και τσαμπα !

    Ε, αυτο κι’ αν ειναι απαιτηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *