Προσποιούνται τους ασθενείς για ένα κρεβάτι και λίγο φαγητό στα εξωτερικά ιατρεία

astegos-660_12 Σε τραγικό σημείο φαίνεται πως έχουν οδηγηθεί δεκάδες πολίτες στην Πάτρα, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασφαλίσουν ακόμα και ένα κρεβάτι προκειμένου να περάσουν τη νύχτα τους.

Οι σκηνές στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων συγκλονίζουν με οικονομικά εξαθλιωμένους ανθρώπου να προσποιούνται τους ασθενείς μόνο και μόνο για να βρουν ένα κρεβάτι και ένα πιάτο φαγητό.

Χαρακτηριστικές ήταν οι αναφορές του Αντιδημάρχου Πατρέων Θεοχάρη Μασσαρά, μιλώντας για τους απόρους πολίτες και τις ενέργειες της αρμόδιας αντιδημαρχίας κοινωνικής πολιτικής στην ραδιοφωνική εκπομπή του Αντέννα Πάτρας 105,3 “Φόρα Παρτίδα”.

«Υπάρχουν περιπτώσεις που άστεγοι αναζητούν ένα κρεβάτι και λίγη ζεστασιά στα νοσοκομεία και δεν τους δέχονται γιατί θεωρούν ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να τους κρατήσουν στο νοσοκομείο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μασσαράς, εκτιμώντας, σύμφωνα με το thebest, ότι πέραν της δημοτικής αρχής και της αρμόδιας αντιδημαρχίας το θέμα των αστέγων πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά από την Πολιτεία γιατί πλέον το πρόβλημα στην Πάτρα λαμβάνει σοβαρές διαστάσεις.

 

http://www.iefimerida.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *