ΠΑΣΙΔΙΚ. Οι Βουδούριες απεργοσπαστικές επιστολές του ΕΟΠΥΥ

Αθήνα, 03/01/2012

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Σας κοινοποιούμε την επιστολή που μας λάβαμε πριν από λίγη ώρα στο e-mail του Συνδέσμου μας, μέσω της οποίας μας γνωστοποιείται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ότι μπορούμε να εξυπηρετούμε όλους τους ασφαλισμένους του νέου Οργανισμού και για όλες τις εργαστηριακές εξετάσεις που περιλαμβάνονται στο κρατικό τιμοκατάλογο (Π.Δ/τα και Υπουργικές αποφάσεις ) και μέχρι της υπογραφής της νέας σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ..

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

ΠΡΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι μέχρι να υπογραφούν οι Συλλογικές Συμβάσεις και οι Ατομικές Συμβάσεις με τα Διαγνωστικά Κέντρα, όπου θα διατυπωθούν οι όροι συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ, παρακαλούμε να εκτελείτε τις εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ
Αθήνα, 03/01/2012

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας κος Γ. Βουγιούκας με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Γερ. Βουδούρη, συμφωνήθηκε προφορικά και αναμένουμε και γραπτή ανακοίνωση από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ότι για όσο διάστημα τουλάχιστον διαρκούν οι κινητοποιήσεις των γιατρών του Ι.Κ.Α. και μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον Οργανισμό, δεν θα ισχύουν όρια plafond για καμία από τις εργαστηριακές εξετάσεις και για κανένα από τους φορείς που έχουν ενσωματωθεί στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ..

Θα σας κρατούμε συνεχώς ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Βουγιούκας                             Ιωάννης Καραμηνάς

Ιατρός Ακτινολόγος                                  Βιοχημικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *