Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (03/01/12)


Δημοκρατία

“Μπλέκει ο Βενιζέλος” είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος, που αναφέρει ότι οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς επιμένουν ότι έχουν δώσει διευθύνσεις και ονόματα.

Τα Νέα

“Εισαγγελείς κατά Καπελέρη. Δίωξη με… ουρές” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που παραθέτει το παρασκήνιο της ξαφνικής δικαστικής παρέμβασης στην υπόθεση των βενζινοπωλών και των προστίμων.

Έθνος

“Δίωξη βόμβα στον… διώκτη της φοροδιαφυγής” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στο βαρύ κατηγορώ κατά Καπελέρη από τους οικονομικούς εισαγγελείς.

Ελεύθερος Τύπος

“Για να σωθεί ο Βενιζέλος ρίχνουν στην πυρά τον Καπελέρη” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι όλοι είχαν συμφωνήσει να παγώσουν τα πρόστιμα των βενζινοπωλών.

Αδέσμευτος Τύπος

“Η χρονιά του Πετρελαίου για την Ελλάδα το 2012” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι αρχίζουν να αντιμετωπίζονται σοβαρά οι πηγές ενέργειας της χώρας.

Η Βραδυνή

“Αυθαίρετα. Όσα πρέπει να γνωρίζετε” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι η τακτοποίηση των αυθαιρέτων θυμίζει γρίφο για δυνατούς λύτες.

Espresso

“Αγγίζουν τον εγκέφαλο με τα συμβόλαια θανάτου”, αναφέρει η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, που αναφέρεται στις δολοφονίες του Λαζαρίδη και του Μαυράκη.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Κρίσιμος μήνας για την Ελλάδα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι η διαπραγμάτευση με τους δανειστές θα κρίνει την παραμονή στον πυρήνα της Ευρώπης.

Αυγή

“Ρεσιτάλ εκβιασμών” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι οι στόχοι των νέων διλημμάτων είναι η μετάθεση του χρόνου εκλογών και η επιβολή πρόσθετων μέτρων.

Ριζοσπάστης

“Αντισταθείτε στους εκβιασμούς συγκυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι είναι κάλπικο το δίλημμα ευρώ ή καταστροφή.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *