18 thoughts to “ΕΟΠΥΥ. Λίστα Συμβεβλημένων Ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ – 30/12/2011”

  1. Συγχαρητήρια σε όλο τον ιατρικό κόσμο για την περιφανή νίκη. Η Αρκαδία επιτέλους ενωμένη, είχε μόνο λίγους δηλωσίες. Τους εύχομαι καλά 5άευρα και καλή αντιμισθία!

    ΥΓ. ΜΟΝΟ 5 Δερματολόγοι στη λίστα της ντροπής σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και 60 πανελλαδικα! Επί συνόλου >1300. Ευγε!

  2. το μεροκαματο ενος εκπαιδευτικου ειναι 40 ευρω ποσο πρεπει να ειναι η επισκεψη στο γιατρο του;;
    ΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ..

    ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Η ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ !!!!!

  3. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ
    ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ Κ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΘΕΣΗ – ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΙΑΤΡΩΝ Κ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.. ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.. ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΤΕ: ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 40 € ΗΜΗΡΕΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ – ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 170 € (ΕΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΞΟΔΑ, ΦΟΡΟΙ – ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΘΕΝΤΩΝ – ΄΄ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ – 8/ΩΡΑ΄΄ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ 15 Κ ΠΛΕΟΝ ΜΗΝΩΝ)….
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ – ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 60 ΚΑΙ 70 % ΕΝΟΣ ΜΕΣΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ… ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 80-90% ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.. ΡΩΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ…ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..

  5. Συγχαρητήρια………….στους οφθαλμίατρους της Τρίπολης.Το 50% των συμβεβλημένων γιατρών στην Τρίπολη ειναι οφθαλμίατροι !!!!!!

  6. Πότε θα γίνει ανανέωση της λίστας? Η συγκεκριμένη λίστα είναι έως και 30/12… Όσοι έστειλαν τις αιτησεις τους στις 31 ποτε θα δουν το όνομα τους αναρτημένο στη λίστα?

  7. Σιγά μην έχουμε 170 ευρώ ημερομίσθιο!!! Πάτε καλά να γράφετε τέτοιες ανακρίβειες;

  8. δεν ξερω το ημερομισθιο ενος εκπαιδευτικου αλλα 1.σπουδαζετε το ενα τεταρτο του χρονου
    ενος σπουδων γιατρου 2.το μισο χρονο καθεστε δεν ειναι ανακριβεια αυτο ημερολογιο θελει 3.αν ο καθηγητης η ο δασκαλος ειναι μαπα το καρπουζι ε θαχουμε ενα στουρνο ακομη αν ο γιατρος ειναι μαπα …..να ζουμε να τον θυμομαστε το μακαριτη που θα πεση στα χερια του ΑΥΤΑ αα ξεχασα σε καλη μερια τα λευτα του ΕΟΠΠΥ
    πνευμονολογοι της θεσσαλονικης τοση απογνωση ποια

  9. toulaxiston apo baremara asxetosini kai xilia alla pou dernoun tous giatrous den epathe pote tipota kanenas mathitis alla apo ta xeria ton giatron pu ksexnane tis lavides kai tis gazes mesa stous xirourgimenous epathan polloi asthenis. pou gia na ise siguros gia to ti exis telika prepi na pas se 5 giatrous tis idias idikotitas na tous plirosis kai tous 5 kai pali an vroun ti exis.ZEITE MONO GIA THN TSEPH SAS KAI GIA TIPOTA ALLO.tolmate kai milate oi antropoi exoun karkino kai ine anergoi kai prepi na poulisoun mexri kai thn psixi tous gia na sas plironoun.AISXOS

  10. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ?ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  11. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ !ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ ΔΙΚΤΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ,ΕΣΤΩ ,ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ !!!

    ΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ, ΑΣ ΣΥΜΒΛΗΘΟΥΝ!
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΠΟΥ, ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 30ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ?! ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ!!?? Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ!

    ΟΜΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΕΑ ΔΕΙΝΑ ΤΑΧΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΑ.

    ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ,ΩΣ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΙΑΤΡΟ ΑΣΧΗΜΑ ,ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑΖΟΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ,ΝΑ ,ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ !ΕΤΣΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΥΣ ΙΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΓΝΩΜΩΝ ,ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΓΟΥΝ ,ΑΝ ΔΕ ΟΧΙ , ΝΑ ΒΓΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ! ΑΥΤΟΙ, ΕΧΟΥΝ ,ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ!

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ…. ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,

  12. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ !

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ,ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ,ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ !

    ΔΗΛΑΔΗ ,ΕΚΑΣΤΟΣ ,ΔΗΛΩΝΕΙ ,ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ , ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ,!ΤΟΤΕ ,ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ , ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!
    ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΤΗ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΙΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!

    ΑΝ ΔΕ, ΕΚΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ,ΑΜΕΣΩΣ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ !
    ΠΑΣΑ ΔΕ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ,ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ,ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ! ΜΙΑ ΑΓΩΓΟΥΛΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

    Ο ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ,ΚΑΙ ΚΑΤ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ Η ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!

    ΕΦ ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ,ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΜΠΡΑΞΑΣ !

    ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΜΕΙΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ,ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ!

    ΕΤΣΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΠΛΕΟΝ ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ

  13. και που ειναι η λιστα ρε παιδια, εχω φαει το νετ και ολο σε ιατρικους συλλογους πεφτω!!!!!!!!

  14. “Ο/Η ζερβακακου ελενη λέει:
    3 Ιανουαρίου 2012 στις 8:32 μμ

    δεν ξερω το ημερομισθιο ενος εκπαιδευτικου αλλα 1.σπουδαζετε το ενα τεταρτο του χρονου
    ενος σπουδων γιατρου 2.το μισο χρονο καθεστε δεν ειναι ανακριβεια αυτο ημερολογιο θελει 3.αν ο καθηγητης η ο δασκαλος ειναι μαπα το καρπουζι ε θαχουμε ενα στουρνο ακομη αν ο γιατρος ειναι μαπα …..να ζουμε να τον θυμομαστε το μακαριτη που θα πεση στα χερια του ΑΥΤΑ αα ξεχασα σε καλη μερια τα λευτα του ΕΟΠΠΥ”

    Υποθετω οτι η φιλη ζερβακακου ελενη ειναι γιατρος, γι αυτο και την πειραζει απεριοριστα που σπουδασε το τετραπλασιο των εκπαιδευτικων.
    Κυρια ζερβακακου ελενη μαθετε οτι η λεξη “λευτα” ειναι ΛΑΘΟΣ οπως την γραψατε
    και το σωστο ειναι ΛΕΦΤΑ!
    Σας καταλαβαν ολοι, οτι προφανως σπουδασατε Γιουγκοσλαβια, η, καπου παραδιπλα, ιατρικη, γι αυτο και δεν μπορεσατε να περασετε στην Ελλαδα ιατρικη, με τετοια ορθογραφια!
    Προφανως τα λεφτα του μπαμπα σας, μπορεσαν και σας σπουδασαν.
    Περαστικα σας!
    Υγ: Εχω μονο απολυτηριο λυκειου και ειμαι πολυ πικραμενος που ο πατερας μου δεν ειχε
    την οικονομικη ανεση να με σπουδασει εξω, οταν γνωστοι μου απο το ιδιο τμημα του σχολειου μου που ηταν ΘΕΟΤΟΥΒΛΑ βγηκαν εξωτερικο (πολυ κοντα στα ελληνικα συνορα) και σπουδασαν ΓΙΑΤΡΟΙ!
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

  15. Επιτέλους ας μάθουμε ποιά είναι τα 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ που η κοινωνία τα χρειάζεται υγιή και ζώντα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΙΑΤΡΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ. Τώρα το γιατί αυτά τα τρία είναι τόσο διεφθαρμένα, αυτό είναι μεγάλο θέμα. Θα ΄’ηθελα επίσης να συστήσω σε αγανακτισμένους και μη, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ υβριστικά και ανώνυμα, σε επώνυμους. Ο διαχειριστής καλό θα ήταν να λάβει τα πρέποντα μέτρα.

    Η σειρά των λειτουργημάτων πιο πάνω δεν είναι καθόλου τυχαία: θεωρώ, ότι ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ είναι το ιερότερο απ’ όλα. Η κακή παιδεία παράγει τους κλέφτες γιατρούς, τους διεφθαρμένους δικαστικούς και βέβαια τους επικίνδυνους εκπαιδευτικούς. Δυστυχώς, εντελώς “τυχαία”, τα δύο πρώτα χτυπιούνται αλύπητα από τη Νεοταξική λαίλαπα. Δεν είναι τυχαίο. Οπως και η επίθεση που δέχτηκε και δέχεται ακόμα η τάξη των στρατιωτικών… Διότι τα εθνικά, έπονται…

    ΥΓ. ΠΟΣΟ μικροί πρέπει να είστε, όταν τούτη τη δύσκολη ώρα, ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ο ένας στον άλλο; Δεν το έχετε καταλάβει ότι αυτός είναι ο τελικός τους σκοπός; Να φαγωθούμε μεταξύ μας; Και ποιός ο λόγος αγανακτισμένε και τεστ να επιτίθεσαι στους γιατρούς και να μην επιτίθεσαι στην κυβέρνηση που ΜΠΟΡΕΙ να “καθαρίσει το σύστημα”, αλλά δεν το πράττει;

  16. ναι ειμαι γιατρος 30 χρονια οχι δε σπουδασα στη γιουγκοσλαβια αν και δεν εχω τιποτα με αυτη τη χωρα σπουδασα ελλαδα με μετεκπαιδευση στην αγγλια στη χημειοθεραπεια καρκινου του πνευμονος οχι οτι χρειαστηκα αυτες τις γνωσεις δυστυχως μια και βλεποντας την ασχετοσυνη την οικογενειοκρατια και τη διαφθορα που σε μεγαλο βαθμο επικρατει δουλευω μ

    ναι ειμαι 30 χρονια γιατρος οχι δε σπουδασα στη γιουγκοσλαβια ανκαι δεν εχω τιποτα εναντιον αυτης της χωρας σπουδασα στην ελλαδα με μετεκπαιδευτικο στην Αγγλια στον καρκινο του πνευμονος οχι οτι μου χρειαστηκαν αυτες οι γνωσεις εκτος απο προσωπικη μορφωση βεβαια στην Ελλαδα τηςοικγενοιοκρατιας και της διαφθορας ναι μετα λεφτα του μπαμπα μου εγινα γιατρος που ηταν γιατρος κιαυτος και μεμαθε να αγαπω και να τιμω αυτο που σπουδασα οπως εκανε κι εκεινος συγνωμη αν εγραψα λαθος τη λεξη λεφτα και σας προσβαλα εμαθα καπως αργα θα ελεγα υπολογιστη κανω και χειροτερα και τελος τι σας κανει τοσο αναγωγο?εγω ζητω συγνωμη απο τους επαιδευτικους σαφως δεν επρεπε να γενικευσω εσεις ολοι βεβαια μπορειτε να βριζεται τους γιατρους ολους τι να πω?

  17. ξερει καποιος καποιον καλο δερματολογο και παιδιατρο στον πειραια να μου προτινει?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *