Γιάννης Μπασκόζος: Ο κύβος ερρίφθη


Η τελευταία απόφαση του ΔΣ του ΠΙΣ και οι οδηγίες προς όλους τους γιατρούς της χώρας αποτελούν καμπή για το ιατρικό κίνημα.
Κανένας γιατρός δεν υποκύπτει στην αναξιοπρεπή και εξευτελιστική σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.
Ο ΠΙΣ, όλοι οι ιατρικοί σύλλογοι , όλοι οι γιατροί της χώρας απαιτούν την υλοποίηση της αυτονόητης δέσμευσης του υπουργού για δυνατότητα κάθε γιατρού να μπορεί να γράφει συνταγές για φάρμακα και εξετάσεις που θα μπορεί να εκτελεί ο ασθενής χωρίς να πληρώνει από την τσέπη του.
Οι παλινωδίες, οι εκβιασμοί, οι ειρωνίες οι πέρα από το νόμο διευθετήσεις που προωθεί ο κ Βουδούρης ανοίγουν πόλεμο με όλους τους γιατρούς και όλους τους ασφαλισμένους.
Οι γιατροί του ΙΚΑ δεν θα δεχτούν να παίξουν το ρόλο του κυματοθραύστη που ονειρεύονται τα υπουργεία και οι επιτελεις τους. Η απεργία τους θα δώσει ηχηρή απάντηση σε όσους απεργάζονται την εξαθλίωση γιατρών και ασθενών και ελπίζουν σε διάσπαση του ιατρικού σώματος.
Οι νοσοκομειακοί γιατροί θα συμπαραταχθούν με όλους τους άλλους γιατρούς αντιλαμβανόμενοι πως ο αγώνας και ο αντίπαλος είναι κοινός.
Κανένας υπουργός της μνημονιακής συγκυβέρνησης, κανένας γραμματέας και διοικητής δεν δικαιούται να παίζει με την υγεία των πολιτών και το μέλλον των λειτουργών της υγείας.
Πρέπει να τους σταματήσουμε. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης για όλους τους ιατρικούς συλλόγους και όλους τους γιατρούς της χώρας.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ!!

ΓΙΑΝΝΗΣ Γ ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ
Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *