Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28/12/11)

Δημοκρατία

“Σεισμός για τον Εφραίμ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει πως αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα Νέα

“Βγήκαν μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι οι κορυφαίοι είπαν στον Γιώργο Παπανδρέου να φύγει.

Έθνος

“Θέμα ηγεσίας από κορυφαίους στο ΠΑΣΟΚ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στις διαφωνίες στο Πολιτικό Συμβούλιο.

Ελεύθερος Τύπος

“Καψόνι Γιώργου στους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, σημειώνοντας πως ενώ όλοι του ζητούν να φύγουν, δηλώνει εγγυητής της ενότητας.

Αδέσμευτος Τύπος

“Μαχαίρι και στα 15 ειδικά μισθολόγια” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι θα υπάρχουν μειώσεις και στους στρατιωτικούς και στα επιδόματα.

Βραδυνή

“Νέα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας” που αναφέρεται στο τι θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2012.

Αυριανή

“81.903.196.293 δραχμές τσέπωσαν οι εργαζόμενοι του Alter” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην περίοδο από το 2001 έως το 2010.

Espresso

“Ο θρήνος για το κορίτσι που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στην υπόθεση του θανάτου της 23χρονης Μαρίας από νευρική ανορεξία.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Σε τεντωμένο σκοινί το ΠΑΣΟΚ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι Βενιζέλος, Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης ζήτησαν επίσπευση διαδικασιών για αλλαγή ηγεσίας.

Αυγή

“Οι τρεις μάγοι έφαγαν και τα δώρα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που επισημαίνει ότι η κοινωνία έχει φτάσει σε τέλμα από την πολιτική τρόικας και Μνημονίων.

Ριζοσπάστης

“Νατοϊκό πολεμικό προγεφύρωμα από την Ανατολική Μεσόγειο ως τον Περσικό” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει ότι είναι άμεση και αναβαθμισμένη η εμπλοκή της Ελλάδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *