ΕΟΠΥΥ. Η λίστα των συνεργαζόμενων με το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ γιατρών ισχύει μέχρι και 31.12.11.

Αθήνα, 27 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση

Η Διοίκηση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ ευχαριστεί τους συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ γιατρούς που αποδέχτηκαν τη ρύθμιση που καθορίσθηκε με τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση και συνεργάστηκαν με το Ίδρυμα για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του.

Επομένως οι γιατροί που συνεργάζονται με το Ίδρυμα θα μπορούν να εξετάζουν/συνταγογραφούν για τους ασφαλισμένους του μέχρι και την παραπάνω ημερομηνία.

Από 01.01.2012 την παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για τους ασφαλισμένους των ασφαλιστικών φορέων ΙΚΑ -ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ και ΟΓΑ, αναλαμβάνει ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Σχετικές ανακοινώσεις και οδηγίες για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να συνεργαστούν με το νέο φορέα υγείας μπορούν να αναζητηθούν στους δικτυακούς τόπους των εντασσόμενων με τον ΕΟΠΥΥ ασφαλιστικών φορέων (ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΟΓΑ).

Τέλος ενόψει των Χριστουγέννων και της Νέας Χρονιάς, η Διοίκηση του Ιδρύματος εκφράζει τις Θερμές τις Ευχές και σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

Ο Διοικητής

Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *