Τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (24/12/11)

Κυριακάτικη Δημοκρατία

“Ο Βενιζέλος “κατάπιε” 7 δισ. ευρώ!” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, αποκαλύπτοντας πώς χάθηκε μία από τις δόσεις που θα έπρεπε να δώσει η τρόικα στην Ελλάδα

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Θα σοβαρευτούμε ή παίρνω και εγώ τις αποφάσεις μου” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, σημειώνοντας πως ο Λουκάς Παπαδήμος απευθύνει προειδοποίηση για την ανευθυνότητα των κομμάτων.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Σταματήστε τα παιχνίδια και στηρίξτε όλοι την κυβέρνηση” η αυστηρή προειδοποίηση Παπαδήμου προς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ.

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

“Κοινωνία σε απόγνωση, κυβέρνηση σε αφασία” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι υπάρχει ορατότης μηδέν στην οικονομία.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Παπαδήμος: Τρεις προϋποθέσεις για να μην καταρρεύσει η χώρα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι το μήνυμα στα κόμματα της συγκυβέρνησης και τις Βρυξέλλες είναι πως εκλογές ισοδυναμούν με χρεοκοπία

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Προθεσμία 30 ημερών για τη διάσωση του ευρώ” το κεντρικό θέμα της εφημερίδας που σημειώνει πως αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση από τις αγορές προς τη Μέρκελ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

“Υποχρεωτική δήλωση καταθέσεων για όλους” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει ότι θα ισχύσει από το 2012 για τους τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

REAL NEWS

“Νέος εκβιασμός! Απειλούν να μη μας δώσουν το νέο δάνειο των 190 δισ. ευρώ” το κεντρικό θέμα της εφημερίδας.

ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Είχα μείνει παράλυτος. Με έσωσε ο γιατρός μου” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, με τον Στάθη Ψάλτη να μιλάει πρώτη φορά για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

“Παιχνίδι με τη φωτιά από δελφίνους-Σαμαρά” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και εκλογές οδηγούν σε άτακτη χρεοκοπία.

κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

“Κλιμάκωση του ταξικού πολέμου ενάντια σε μονοπώλια-κυβέρνηση-ΕΕ” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Εκβιάζει με έξοδο!” το κεντρικό θέμα της εφημερίδας που σημειώνει ότι ο Παπαδήμος ζητάει εν λευκώ εξουσιοδότηση

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *