Γιώργος Ελευθερίου.Ευχές. Πάρτε μια καθολική απόφαση. Καθαρές λύσεις τώρα

 

 

Το να ζητάμε από αυτούς που έχουν μόνο το ιατρείο τους, να μην κάνουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και την ίδια στιγμή ο ΕΟΠΥΥ να έχει ήδη εξασφαλίσει 12000 ιατρούς (ΙΚΑ – Κέντρα Υγείας – Εξωτερικά Ιατρεία ΕΣΥ), είναι σαν να στέλνουμε τον λόχο σε αποστολή αυτοκτονίας. Δεν έχουν νόημα οι εκλύσεις μη συμμετοχής στον ΕΟΠΥΥ, αν αυτό δεν είναι ΚΑΘΟΛΙΚΟ και τουλάχιστον εγώ δεν έχω δεί καμία σχετική ανακοίνωση ούτε από την ΕΙΝΑΠ ούτε από την ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ, αντίθετα είδα δελτίο τύπου της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ που ζητά οι γιατροί του ΙΚΑ να έχουν τον ΕΟΠΥΥ και στα απογευματινά ιδιωτικά τους ιατρεία. Την ίδια στιγμή τα απογευματινά ιατρεία του ΕΣΥ συνεχίζουν να λειτουργούν και μάλιστα τα ταμεία επιστρέφουν 20 ευρώ με την προσκόμιση της απόδειξης !!!

Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει  ένα ΚΑΘΟΛΙΚΟ ψήφισμα – κάλεσμα περί μη ένταξης στον ΕΟΠΥΥ, που σημαίνει να βγει η ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ και να πει ότι οι γιατροί στα ΙΚΑ δεν θα εξετάζουν κανένα άλλο παρά μόνο τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ (και αυτό μόνο στα εξεταστήρια του ΙΚΑ) για τους οποίους και διορίστηκαν και επίσης να βγει και η ΕΙΝΑΠ και να πει ότι σταματά να λειτουργεί τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία (απογευματινά – πρωϊνά). Αυτή θα ήταν μία ΚΑΘΟΛΙΚΗ αντιμετώπιση η μικροπολιτική αντιμετώπιση του θέματος οδηγεί στην αποτυχία, μόνο οι καθαρές θέσεις μπορούν να δώσουν αποτέλεσμα. Ολα τα άλλα είναι απλώς κραυγές στο πλαίσιο διαχείρισης της επερχόμενης ήττας.

Δρ. Γιώργος Ελευθερίου

Αγγειοχειρουργός

τ. Γεν. Γραμ. ΙΣΑ, Μέλος Δ.Σ. Ι.Σ.Α

http://iatroi.blog.com

 

One thought to “Γιώργος Ελευθερίου.Ευχές. Πάρτε μια καθολική απόφαση. Καθαρές λύσεις τώρα”

  1. Ενοείται…και με γραπτή δέσμευση όλων..διότι αρχικά κόπτονται δήθεν για το κοινό καλό και μετά τρέχουν πρώτοι και κάνουν συμβάσεις όπως έκαναν στον Ι.Σ Μεσολογγίου τον Φεβρουάριο οι εκπρόσωποι του ΠΙΣ. Αρχικά προέτρεπαν τα μέλη να μην κάνουν σύμβαση με το ΙΚΑ (το γνωστό σύστημα με τις 80 επισκέψεις) για να μην γίνουν απεργοσπάστες και οι ίδιοι εξέταζαν ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ με το σύστημα αυτό. Όλοι αυτοί έχουν συνηθίσει να τρώνε μόνοι τους από την πίτα και χρησιμοποιούν την συνδικαλιστική τους ταυτότητα και πύρηνους λόγους για να παραπλανούν τους νεότερους συναδέλφους κρατώντας τους εκτός συστήματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *