Νεκρός ο παιδεραστής της Κρήτης

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 50χρονος παιδεραστής που συνελήφθη τη Τετάρτη στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Αυτοτραυματίστηκε με κουζινομάχαιρο στο λαιμό και στο στομάχι Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου άφησε ο 50χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, στο Ρέθυμνο, για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια.
Τη στιγμή που η κοινωνία της Κρήτης προσπαθεί να συνέλθει από την αρρωστημένη δράση του 47χρονου προπονητή, ο οποίος είχε ασελγήσει σε πάνω από 80 παιδιά, τη Τετάρτη συνελήφθη και νέος παιδεραστής.

Πρόκειται και πάλι για γυμναστή και προπονητή στίβου, ο οποίος σύμφωνα με το Cretalive, την ώρα της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του, κατάφερε να ξεφύγει, πήγε στην κουζίνα και με ένα κουζινομάχαιρο αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και το στομάχι.

Αν και διεκομίσθη άμεσα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, τα τραύματά του αποδείχθηκαν εξαιρετικά σοβαρά με αποτέλεσμα να αφήσει, σήμερα, την τελευταία του πνοή, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Το τραύμα που είχε καταφέρει με μαχαίρι (εκτός του λαιμού του) στην κοιλιακή χώρα, είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή βασικής αρτηρίας και δύο αγγείων. Αυτός ήταν και ο λόγος του δύσκολου χειρουργείου, στο οποίο υπεβλήθη αργά τα μεσάνυχτα. ‘Άνθρωποι που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, που δεν έδινε αφορμές για σχόλια και που το τελευταίο διάστημα είχε ξεκινήσει και μία επιχειρηματική δραστηριότητα που αφορούσε σε προσωπικό γυμναστήριο.
Πάντως, η δράση του φαίνεται να ήταν γνωστή από καιρό και η αστυνομία έψαχνε στοιχεία ώστε να ενδυναμώσει τη δικογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *