ΕΟΠΥΥ. Ενδιαφέροντα νέα

Αγαπητοί συνάδελφοι, Σας αποστέλω:
1. Νόμους ΕΟΠΥΥ
2. Σχόλια από Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου
3. Αίτηση αποφυγής παραγραφής Χρεών ΟΠΑΔ
4. Αίτηση παροχής Υπηρεσιών στόν ΕΟΠΥΥ (γιά όσους θέλουν)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσωπικές μου απόψεις είναι οι εξής:
1. Με εντολή της Τρόϊκας και σίγουρα και λόγω της αναστολής μας στή σύμβαση ΟΠΑΔ έγινε το 50% του Θαύματος. Ο ΟΠΑΔ πλήρωσε όλο το έτος 2010 και τον Μάρτιο 2012!!!!
Συνεπώς οι μή διακόψαντες την σύμβαση αλλά “κόβοντες χαρτάκια” “αέρα – πατέρα” το δίμηνο αυτό, ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ τα μάλα, χάρις ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΗΛΙΘΙΩΝ!!! Πάντα έτσι γίνονταν εξ άλλου. Οταν μιά απεργία επετύγχανε, πρώτοι να εισπράξουν τα κέρδη έτρεχαν οι ΜΗ απεργούντες!!!
2.Οι ανακοινώσεις περί ΕΟΠΥΥ διαδέχονται η μία την άλλη. Συνεπώς επικρατεί χάος.
3.Θα υπάρξει μιά μικρή περίοδος που ο ΕΟΠΥΥ θα βασίζεται στούς Ιατρούς ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ, αλλά θα δουλεύουν με αμοιβή 10 Εuro την επίσκεψη , ΜΑΛΛΟΝ γιά 4 ώρες ημερησίως (δεν διευκρινίζεται) μέχρι 200 επισκέψεις το μήνα. Σύντομα αυτό θα καταργηθεί και οι Ιατροί του ΕΟΠΥΥ θα είναι ΜΙΣΘΩΤΟΙ.
4. Ο Παναλλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει αποφασίσει ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΨΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.
5. Προσωπικώς εκτιμώ ότι (άν και παράνομο) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο κάθε ιατρός να κάνει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, να δεί ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ και μετά τα λέμε.
6. Προσωπικώς θα κάνω σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ!!!
7. Ο ΕΟΠΥΥ δεν υπάρχει πουθενά στό διαδίκτυο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, τηλεφωνα, fAX, ΔΕΝ έχει Mail κλπ Μόλις από χθές άνοιξα Λήμμα εγώ στήν εγκυκλοπαίδεια Wikipedia τί είναι ΕΟΠΥΥ με τις σχετικές ισχνές πληροφορίες.
8. Γιά κάθε θέμα ΕΟΠΥΥ παρακαλώ να απευθύνεστε στόν Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας isprevezas@gmail.com και όχι σε μένα ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ …ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΩ…. (Χιούμορ)
9. Επίσης: Εγώ συνταγογραφώ ηλεκτρονικα ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ σε 4 Ταμεία, ΟΓΑ, ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ. Οποιος νομίζει ότι διαπράττω ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, να μού πεί το άρθρο του Ποινικού Κώδικα που παραβιάζω, και να ….με στείλει στόν εισαγγελέα! Ιδού η Ρόδος!!!
10. Μετά την 1η Ιανουαρίου 2012, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΑΔ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Ούτε σύμβαση με ΕΟΠΥΥ. Το ιατρείο μου θα λειτουργεί ΠΕΡΑΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, 100% PRIVATE.-
Καλώ το ΔΣ του ΙΣΠ να αφήσει ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ τους Ιατρούς να συμβληθούν με όποιο ταμείο θέλουν, και να ΠΝΙΓΟΥΝ στά θολά νερά του ΕΟΠΥΥ, ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ. Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους!!! Και πολύ σημασία δώσαμε μέχρι τώρα στούς πειραματισμούς των κυβερνήσεων. Καιρός να εργασθούμε ΙΔΙΩΤΙΚΑ.

2011-262 Νόμος 262 ΕΟΠΥΥ-2011

2011-3892 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ

2011-3912 Ιδιωτικοί Φορείς Υγείας

2011-3918 ΑΛΛAΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ 1702Β-2011, Κόστος Εγχειρήσεων ΕΣΥ, ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ 2456-2011 Ενιαίος Κανονισμός Λειτουργίας ΕΟΠΥ

2011-2456 Υπουργική Απόφαση, ΕΟΠΥΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *