Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20/12/11)

Δημοκρατία

“Θα έχουμε νεκρούς στα νοσοκομεία του Λοβέρδου” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, κάνοντας λόγο για βόμβα από τον Ι. Τούντα (πρόεδρο του ΕΟΦ) για τις κατοχικές περικοπές στα φάρμακα.

Τα Νέα

“Παγώνουν τις επιστροφές φόρου και ΦΠΑ” ο κεντρικός τίτλος, σημειώνοντας ότι μετά την Πρωτοχρονιά του 2012 θα αρχίσει και πάλι τις πληρωμές προς τους φορολογούμενους το Δημόσιο.

Έθνος

“Ρύθμιση σκούπα για τους οφειλέτες” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει ότι θα μπορούν να αποπληρώσουν όλα τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους στο Δημόσιο σε 60 δόσεις.

Ελεύθερος Τύπος

“Ανοίγουν τα σύνορα στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει ότι κοινοτική οδηγία διευκολύνει τη μετανάστευση για δουλειά στην Ε.Ε.

Ελευθεροτυπία

“Δουλειά στην Ε.Ε. με μια ταυτότητα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στο πανευρωπαϊκό ηλεκτρονικό πιστοποιητικό για άσκηση επαγγέλματος.

Βραδυνή

“Δάνεια πώς να τα διαγράψετε” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε νέα δικαστική νίκη δανειοληπτών κατά τραπεζών στην Κρήτη.

Espresso

“Κτηνωδία, χτύπησαν έγκυο για μια χούφτα ευρώ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της από αδίστακτους ληστές.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Παράθυρο για ανασχηματισμό” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός διεμήνυσε ότι δεν θα ανεχθεί “υπουργούς μερικής απασχόλησης”.

Αυγή

“Μας δένουν χειροπόδαρα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για τοκογλυφική επίθεση της διεθνούς των τραπεζιτών με το “κούρεμα”.

Ριζοσπάστης

“Όλοι σήμερα στα συλλαλητήρια για την προστασία των ανέργων” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, αναφέροντας ότι θα γίνουν συγκεντρώσεις σε 44 πόλεις της χώρας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *