Θεσσαλονίκη: Νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα, βρέθηκε γιατρός στο ιατρείο του, που τυλίχθηκε στις φλόγες

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται, σύμφωνα με τις ενδείξεις, η πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε σε πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς στο διαμέρισμα-ιατρείο που εκδηλώθηκε βρέθηκε νεκρός, δεμένος σε καρέκλα, ο γιατρός.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε απόψε στις 8:40 στην οδό Καρόλου Ντηλ 20, σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, όπου ο γιατρός χρησιμοποιούσε ως ιατρείο και όπου είχε την άδεια να χορηγεί μεθαδόνη σε χρήστες ναρκωτικών.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 άνδρες και έσβησαν την πυρκαγιά, η οποία δεν πρόλαβε να καταστρέψει το διαμέρισμα κι έτσι οι πυροσβέστες βρήκαν το πτώμα του γιατρού να μη φέρει εγκαύματα.

Αδιευκρίνιστα παρέμεναν μέχρι αργά το βράδυ τα αίτια θανάτου του γιατρού, καθώς οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ασφυξία από αναθυμιάσεις, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκαν και τραύματα στο σώμα του.

 

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όπως αναφέρει ο Αγγελιοφόρος, δείχνουν ότι οι δράστες εισέβαλαν στο ιατρείο, τον έδειραν, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, τον μαχαίρωσαν και μετά, έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *