Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19/12/11)

Δημοκρατία

“Μαύρο καθεστώς” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα,  που σχολιάζει πως ο “πρωθυπουργός” πάσχει από “ψυχωτική” απογοήτευση.

Τα Νέα

“Μείον 3% ο ΦΠΑ για αγορές με κάρτα” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στο σχέδιο που προωθεί το ΥΠΟΙΚ για την άμεση επίδοση φόρου.

Έθνος

“Σε πέντε δόσεις το χαράτσι στα ακίνητα το 2012” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, αναφερόμενη στη τελική ρύθμιση του ΥΠΟΙΚ για το τέλος ακινήτων.

Ελεύθερος Τύπος

“Αύξηση ορίων ηλικίας για μηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για σαρωτικές αλλαγές στη συνταξιοδότηση των επαγγελματιών.

Ελευθεροτυπία

“Νέα απειλή για τις συντάξεις” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου, αναφερόμενη στο ψαλίδι στις συντάξεις.

Βραδυνή

“Επικουρικές, μειώνονται από 20% έως και 50% και αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού” αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που αναφέρεται και αυτή στη μείωση των συντάξεων.

Espresso

“Φρίκη, λεπτομέρειες που σοκάρουν από τη σφαγή της φοιτήτριας”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, αναφερόμενη στο άγριο έγκλημα της φοιτήτριας στη Καστοριά.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Όροι για τη νέα δανειακή σύμβαση” και “Δραματική προειδοποίηση Λαγκάρντ για επιστροφή στο 30′” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Ψάχνουν για νέα κυβέρνηση Παπαδήμου” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Ριζοσπάστης

“Όλοι σήμερα στο συλλαλητήριο με τους χαλυβουργούς στην Ομόνοια 11 π.μ.” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, καλώντας τους πολίτες να σταθούν στο πλάι των εργαζομένων της Χαλυβουργικής.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *