Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17/12/11)

Δημοκρατία

“Απολύσεις στο Δημόσιο από τον Ράιχενμπαχ” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα,  που σχολιάζει πως ο Ρέππας παρέδωσε τη διακυβέρνηση της χώρας στον Γερμανό υπερπρωθυπουργό.

Τα Νέα

“Φορο-πόλεμος” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρει πως η είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών θα ανατεθεί σε ιδιωτικές εταιρείες.

Έθνος

“Νεόπτωχοι στη λεωφόρο της απόγνωσης” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, αναφερόμενη στη δραματική αύξηση των αστέγων.

Ελεύθερος Τύπος

“Κυνήγι φόρων από εισπρακτικές εταιρείες” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο πως το έργο της εφορίας θα ανατεθεί σε ιδιώτες.

Ελευθεροτυπία

“Υπουργοί με το μυαλό στην κάλπη” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου.

Βραδυνή

“Αυθαίρετα, μειώσεις προστίμων και διορθώσεις στο νόμο” αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που αναφέρεται στις νέες αλλαγές του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Espresso

“Οι ροζ πάνθηρες μιλούν για τα μεγάλα χτυπήματα”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, αναφερόμενη στη γνωστή συμμορία.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Όροι για τη νέα δανειακή σύμβαση” και “Δραματική προειδοποίηση Λαγκάρντ για επιστροφή στο 30′” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Ψάχνουν για νέα κυβέρνηση Παπαδήμου” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Ριζοσπάστης

“Όλοι σήμερα στο συλλαλητήριο με τους χαλυβουργούς στην Ομόνοια 11 π.μ.” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, καλώντας τους πολίτες να σταθούν στο πλάι των εργαζομένων της Χαλυβουργικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *