Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15/12/11)

Δημοκρατία

“Δραχμή αίμα και πραξικόπημα” είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται αναλυτικά στα εφιαλτικά σενάρια για το μέλλον της Ελλάδας από τους New York Times.

Τα Νέα

“Η τρόικα ζητάει λουκέτα και απολύσεις” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, τη στιγμή που ο Λ. Παπαδήμος αποκλείει νέες περικοπές και φόρους.

Έθνος

“Νέα πορεία χωρίς φόρους-μειώσεις μισθών” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στη δέσμευση Παπαδήμου για αλλαγή πολιτικής από το 2012.

Ελεύθερος Τύπος

“Πολιτικά παιχνίδια με φόντο τη χρεοκοπία” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για κλυδωνισμούς στη κυβέρνηση, ενώ ο διεθνής Τύπος προβλέπει δραχμή.

Αδέσμευτος Τύπος

“Ανεβάζουν ιεραρχικά και οικονομικά 31.638 ημέτερους”, τιτλοφορεί το σημερινό κεντρικό θέμα της η εφημερίδα, που κάνει λόγο για όργιο με τον κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ.

Ελευθεροτυπία

“Σφάζονται για τα νέα μέτρα” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου.

Αυριανή

“Συναγερμός στις τράπεζες για το ενδεχόμενο επιστροφής στην δραχμή”  αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, αναφερόμενη στο δημοσίευμα των New York Times.

Βραδυνή

“Διαγραφή χρεών από τις τράπεζες μέσω δικαστικών αποφάσεων” αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που αναφέρει σειρά οδηγιών προς τους οφειλέτες από την πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Κρήτης.

Espresso

“Πασίγνωστος βιομήχανος σώθηκε από αδίστακτους απαγωγείς”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Ηχηρό μήνυμα Παπαδήμου” και “Δύσπιστες οι αγορές, υποχώρηση του ευρώ έναντι του δολαρίου” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Σκληρά μέτρα σε νέα συκσευασία” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Ριζοσπάστης

“Ρήξη με τα μονοπώλια η προοπτική για τους λαούς” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

http://news247.gr/newspapers/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *