Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (12/12/11)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Οι 117 βουλευτές που ζητάνε (!) 240.000 ευρώ έκαστος εν μέσω κρίσης” ο τίτλος του κεντρικού θέματος στην εφημερίδα. Αναφορά σε όλα τα ονόματα των βουλευτών που διεκδικούν τα αναδρομικά.

ΤΑ ΝΕΑ

“Η τρόικα ζητάει τα ρέστα”, ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία κάνει λόγο για εβδομάδα σκληρών διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Ελευθεροτυπία

“Χειρουργούν 50% το εφάπαξ” ο τίτλος του κεντρικού θέματος στην εφημερίδα. Η γενική απεργία στη Συρία και η αιματηρή καταστολή με πάνω από 50 νεκρούς, βρίσκονται επίσης στην πρώτη σελίδα.

Έθνος

“Η λίστα με τις αγωγές της ντροπής” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, αναφερόμενη στους βουλευτές που ζητούν αναδρομικά δεκάδες εκατ. ευρώ.

Ελεύθερος Τύπος

“Μυστικό μνημόνιο με υπογραφή Βενιζέλου” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρει πως έκθεση της τρόικας αποκαλύπτει τις κρυφές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ.

Αδέσμευτος Τύπος

“Η κοπάνα νέος τρόπος διαμαρτυρίας των πληττομένων”, γράφει η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, αναφερόμενη στις άγριες περικοπές και την εφεδρεία στο Δημόσιο.

Βραδυνή

“Συντάξεις, έξυπνα βήματα για μεγαλύτερες αποδοχές”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, παρέχοντας έναν οδηγό με παραδείγματα για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Espresso

“Εφιάλτης στη σόουμπιζ” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε συλλήψεις διασήμων.

http://news247.gr/newspapers/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *