Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/12/11)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Στην Ευρωζώνη  δεν έχουμε ζωή” ο τίτλος του κεντρικού θέματος στην εφημερίδα. Αναφορά στα ακραία μέτρα λιτότητας και στο “όχι” της Βρετανίας.

ΤΑ ΝΕΑ

“Pax Germanica”, ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία κάνει λόγο για επιτυχία της Μέρκελ, η οποία επέβαλε το σχέδιο της για τη νέα Ευρώπη. Αναλύονται τα συν και τα πλην για την Ελλάδα.

Ελευθεροτυπία

“Πήρε τα κλειδιά της Ευρώπης” ο τίτλος του κεντρικού θέματος στην εφημερίδα, που αναφέρεται στην κυριαρχία της Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής. Οι κίνδυνοι του προϋπολογισμού και η μείωση του ΑΕΠ, βρίσκονται επίσης στην πρώτη σελίδα.

Έθνος

“Ο Νόμος της Μέρκελ” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που σε άλλα θέματα της αναφέρεται στα νέα στοιχεία για την υπόθεση Στρος-Καν, αλλά και στο ανησυχητικό φαινόμενο της εγκληματικότητας των εφήβων.

Ελεύθερος Τύπος

“20 μέτρα-σοκ με εκβιασμό δραχμής” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που στο δεύτερο της θέμα αναφέρεται στη γερμανική λιτότητα που επιβάλλεται στην Ευρώπη.

Αδέσμευτος Τύπος

Στις υποκλοπές αναφέρεται στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για μηδενικούς ελέγχους από την ΕΥΠ. Η δραστηριότητα του Σαμαρά και οι δηλώσεις Παπαδήμου από τις Βρυξέλλες τα άλλα θέματα στην πρώτη σελίδα.

Βραδυνή

Οδηγός για τα αυθαίρετα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, που στο δεύτερο της θέμα κάνει λόγο για “κύκνειο άσμα της Ευρώπης”, αναφερόμενη στη Σύνοδο Κορυφής.

Espresso

“Οι Συνταγές της πείνας” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που παρουσιάζει τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης εν μέσω κρίσης.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

Στα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, αναφέρεται η εφημερίδα με κεντρικό τίτλο “Δημοσιονομική πειθαρχία διαρκείας”.

Αυγή

Τη λήψη νέων μέτρων το 2012, προεξοφλεί στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα. Σε άλλο θέμα στην πρώτη σελίδα κάνει λόγο για νίκη της Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής.

Ριζοσπάστης

“Κλιμάκωση αντιλαϊκής επίθεσης” είναι ο τίτλος στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρεται στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.
http://news247.gr/newspapers/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *