Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (09/12/11)

Δημοκρατία

“Κορώνα γράμματα η ζωή μας στις Βρυξέλλες” αναφέρει στο κεντρικό θέμα της η εφημερίδα, αναφερόμενη στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

Τα Νέα

“Πόσο θα κοπούν μισθοί και συντάξεις” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο ακόμη και για τις ολονύχτιες διαπραγματεύσεις των 27 της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Έθνος

“Ακροβασίες τρόμου στη ζώνη του ευρώ” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. “Στο τραπέζι η δημιουργία ευρωπαϊκού ΔΝΤ με 500 δισ. το 2012”, συμπληρώνει.

Ελεύθερος Τύπος

“Το Μνημόνιο εξαφανίζει το ΠΑΣΟΚ” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται και αυτή στα στοιχεία του Βαρόμετρου για το μήνα Δεκέμβριο.

Αδέσμευτος Τύπος

“Φοροκεραμίδα από το νέο έτος”, τιτλοφορεί το σημερινό κεντρικό θέμα της η εφημερίδα, που παραθέτει τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών για τη φορολόγηση μισθωτών, συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Ελευθεροτυπία

“1.000 ευρώ το κεφάλι από Πρωτοχρονιά” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου, που κάνει λόγο για πέντε χαράτσια σε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Αυριανή

“Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ” αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, που κάνει επίσης αναφορά στο Βαρόμετρο της Public Issue,

Βραδυνή

“Εμπαίζουν τους συνταξιούχους” αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στην καταβολή των συντάξεων και δώρων από το ΙΚΑ.

Espresso

“Φόβοι για βεντέτα από τη δράση του παιδεραστή”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, που αναφέρεται στην υπόθεση του εκπαιδευτικού από το Ρέθυμνο, που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων.

Ο πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Θρίλερ στην Ε.Ε. και φόβοι της Έλλάδας” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, που αναφέρεται στις ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες.

Αυγή

“Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στα αποτελέσματα του Βαρόμετρου για τον Δεκέμβριο από την Public Issue.

Ριζοσπάστης

“Σήμερα η 13η Διεθνής Συνάντηση Κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

http://news247.gr/newspapers/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *