Η Durex στη μάχη ενάντια στο AIDS

Η Durex προσφέρει πάνω από 60.000 προφυλακτικά, για να υποστηρίξει τις δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ και των ΜΚΟ PRAKSIS και Κέντρο Ζωής καθώς και άλλων οργανώσεων, με στόχο την πρόληψη, την πληροφόρηση, αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους μόλυνσης από τον ιό HIV/AIDS. Οι δράσεις αυτές ξεκίνησαν την 1η Δεκεμβρίου του 2011, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Οι προσπάθειες της Durex να ευαισθητοποιήσει τους νέους αποτυπώνονται σε μια σειρά παράλληλων δράσεων και πρωτοβουλιών, σε συνεργασία με υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, αλλά και καταστήματα λιανικής πώλησης. Η έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας εκφράζεται με τη διανομή περισσότερων από 60.000 προφυλακτικών Durex, αλλά και ενημερωτικού υλικού σχετικά με τους κινδύνους μόλυνσης με HIV/AIDS, σε όλη την Ελλάδα.

Το κάθε προφυλακτικό Durex βρίσκεται μέσα στην ειδικά σχεδιασμένη θήκη/ συσκευασία Durex Jeans, μέσω της οποίας παρέχεται στοχευμένη ενημέρωση και πληροφόρηση για τα σημεία στα οποία μπορεί κάποιος να απευθυνθεί, προκειμένου να εξεταστεί. Το φυλλάδιο επιμελήθηκε η Praksis.

Ενδεικτικά, οι διανομές ενημερωτικού υλικού και προφυλακτικών θα πραγματοποιηθούν από τις ΜΚΟ και το ΚΕΕΛΠΝΟ σε καφέ, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, ενώ στις δράσεις συμμετέχει και μια σειρά καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (Μασούτης, Carrefour, Hondos Center κ.ά.), σε συνεργασία πάντα με την Durex. Παράλληλα, στο πλαίσιο των ενεργειών, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, αλλά και ενημερωτικές συναντήσεις.

Η Durex, Νο 1 εταιρεία προφυλακτικών στον κόσμο, υπογραμμίζει τη σημασία της ενημέρωσης και της επαγρύπνησης γύρω από το AIDS και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και το αποδεικνύει έμπρακτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Durex επισκεφθείτε το www.durex.com/gr.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

http://www.zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *