Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (07/12/11)

Δημοκρατία

“180.000 ευρώ στον…φίλο του Γιώργου” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα, που κάνει λόγο για “τερατώδη ψέματα του επικίνδυνου για την Ελλάδα Παπανδρέου”.

Τα Νέα

“Νέο κούρεμα στις συντάξεις” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, ο οποίος αναφέρεται σε απώλειες εσόδων ύψους 4,5 δισ. ευρώ για τα Ταμεία.

Έθνος

“ΜΕΤΕΩΡΟΣ ο διαγωνισμός εκπαιδευτικών” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. “Προς αναβολή από το ΑΣΕΠ λόγω οικονομικής κρίσης”, γράφει.

Ελεύθερος Τύπος

“ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ 250.000 συνταξιούχοι Δημοσίου” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, τονίζοντας πως μετά τη μείωση συντάξεων δίνουν χαριστική βολή στη τρίτη ηλικία.

Αδέσμευτος Τύπος

“ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ”, τιτλοφορεί το σημερινό κεντρικό θέμα της η εφημερίδα. Βόμβα τρόικας ενόψει της νέας Δανειακής Σύμβαση, γράφει.

Ελευθεροτυπία

“ΠΟΙΟΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου.

Αυριανή

“ΝΕΟΣ ΖΙΓΔΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, Κατάντησε ΕΔΗΚ το ΠΑΣΟΚ”  αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, λέγοντας πως “την κοπανάει στην Αφρική για να μη κινήσει διαδικασίες διαδοχής”.

Βραδυνή

“ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ για ανέργους πολύτεκνους και ΑΜΕΑ” αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που αναφέρεται στις ευνοϊκές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης.

Espresso

“ΝΕΚΡΟΣ Ο ΓΙΟΣ του Εμπειρίκου”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, που αναφέρεται στη πολυτάραχη ζωή του 25χρονου Ανδρέα και τις ερωτικές ταινίες που τον σημάδεψαν.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Μπαρόζο: Θα βρεθείτε εκτός ευρώ” και “Η ρουτίνα επεισοδίων μπροστά στους φακούς των ξένων” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Η Ευρώπη στα χαρακώματα” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις ισορροπίες τρόμου λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου.

Ριζοσπάστης

“ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ οι εργοδότες στήνοντας Ενώσεις Προσώπων” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *