Αγωγή καταθέτει το ΠΑΓΝΗ κατά του Μακρυγιαννάκη!

Χοντραίνει η κόντρα μεταξύ του ΠΑΓΝΗ και του γιατρού Αντώνη Μακρυγιαννάκη καθώς σήμερα η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να καταθέσει αγωγή εναντίον του μετά τα στοιχεία που έδωσε το ΣΔΟΕ για τη δραστηριότητα του συγκεκριμένοθ μαιευτήρα εκτός νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση θα κινηθεί νομικά εναντίον του γιατρού-θα ζητήσει ποσό που θα κρινει ότι ζημιώθηκε !- καθώς εκτιμά ότι το νοσοκομείο έχει διαφυγόντα κέρδη με τη δραστηριότητα που ‘μετέφερε’ εκτός της δημόσιας κλινικής.

Θυμιζουμε ότι ο  Α.Μακρυγιαννάκης ελέγχθηκε για τις κατηγορίες που αφορούν σε παράβαση καθήκοντος, παθητική δωροδοκία, φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και διαπιστώθηκε ότι όλα τα παρανόμως αποκτηθέντα ποσά χρησιμοποιήθηκαν κυρίως στην αγορά ακινήτων. Μάλιστα, ο γιατρός, έχοντας επίγνωση της παράνομης προέλευσης των χρημάτων προχώρησε στην δανειοδότηση προκειμένου να μπορέσει να δικαιολογήσει τις αγορές.

Αναφερόμενος στην ολοκλήρωση των ελέγχων ο διευθυντής του ΣΔΟΕ Κρήτης, Στ.Λαντζουράκης ανέφερε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία, ενώ τονίζει ότι από τα ευρήματα που έχουν συλλεγεί, προκύπτουν και ποινικές ευθύνες. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει το αν οι ευθύνες θα καταλογιστούν είναι πλέον στα χέρια των εισαγγελικών αρχών.

http://cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *