Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά.Μετακινήσεις ειδικευομένων από το 7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ

Προς
τον Διοικητή Α΄ ΥΠΕ
Κο Μουσιώνη

Κε Διοικητά,

Ζητάμε τις άμεσες δικές σας ενέργειες σχετικά με το θέμα που αφορά μετακινήσεις [με προφορική εντολή από το Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο]  ειδικευόμενων ιατρών από τις χειρουργικές Κλινικές του πρώην 7ου Θεραπευτηρίου του ΙΚΑ [το οποίο με αυτό τον τρόπο αποδυναμώνεται] στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο.
Γνωρίζετε ότι η μετακίνηση των ειδικευομένων πρέπει να γίνει με έγγραφη ειδοποίηση, μετά από απόφαση της Διοίκησης του Κωνσταντοπούλειου και έγκρισή της από την Α΄ ΥΠΕ, της οποίας είστε Διοικητής. Δεν θα πρέπει επίσης να αγνοηθεί ότι οι ειδικευόμενοι ακολουθούν συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι δε εκπαιδευτές τους Διευθυντές του πρώην 7ου Θεραπευτηρίου ΙΚΑ είναι ιατροί που επί χρόνια εκπαίδευσαν πολλούς ειδικευόμενους.
Τέλος οφείλουμε να καταγγείλουμε το γεγονός ότι πριν προβούμε στην προς εσάς αναφορά, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά προσπάθησε από την Παρασκευή 2-12 μέχρι και σήμερα Δευτέρα 5-12 να επικοινωνήσει με την Διοικήτρια του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, λόγω «φόρτου εργασίας» !!! όπως μας πληροφόρησαν από την γραμματεία της. Στην τελευταία δε συνομιλία μας [σήμερα 5-12 περίπου στις 11,30 πμ.] μας ανακοινώθηκε ότι η Κα Μπαλαούρα μπορεί να της μιλήσει  από την Πέμπτη 8/12 και μετά !!!
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι επειδή με «βιλαέτια» όπου ο καθένας αποφασίζει κατά το δοκούν, είτε αυτός λέγεται Διευθυντής Κλινικής ή Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ή Διοικητής Νοσοκομείου δεν λύνονται τα προβλήματα, ζητάμε την άμεση δική σας παρέμβαση επί του θέματος, ώστε να προστατευθούν και οι νέοι ειδικευόμενοι συνάδελφοι και η λειτουργία του πρώην 7ου Θεραπευτηρίου του ΙΚΑ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ                                                                  ΣΑΡΩΦ ΠΑΥΛΟΣ

06/12/2011
(ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)
Πειραιάς, 5-12-2011
Α.Π.   5220

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *