Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (06/12/11)

Δημοκρατία

“Μπαζούκας στο ΠΑΣΟΚ” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα, που κάνει λόγο για “διάλυση του Κινήματος”.

Τα Νέα

“Το φιλί της σωτηρίας” και “Ποινές χάδι για παιδική πορνογραφία” οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας, που κάνει λόγο για τη νέα συμφωνία μεταξύ Μέρκελ – Σαρκοζί και “απίστευτες περιπτώσεις ατιμωρησίας για παραπτώματα εκπαιδευτικών” αντίστοιχα.

Έθνος

“Εφιάλτης τα Δεκεμβριανά της Εφορίας” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. “Επτά φορές στο Ταμείο οι φορολογούμενοι”, γράφει, κάνοντας εκτενή αναφορά στα χαράτσια, που καλούνται να πληρώσουν.

Ελεύθερος Τύπος

“Οδηγούν την Ευρώπη σε αιφνίδιο θάνατο” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. “Μέρκελ – Σαρκοζί λένε όχι σε ευρωομόλογο και τύπωση χρήματος”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αδέσμευτος Τύπος

“60.000 λουκέτα σε εμπορικά”, τιτλοφορεί το σημερινό κεντρικό θέμα της η εφημερίδα, που αναφέρεται στις δυσοίωνες προβλέψεις της ΕΣΕΕ για τις επιχειρήσεις το 2012.

Ελευθεροτυπία

“Το νέο τείχος του Βερολίνου” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου. Εκτενής αναφορά στα σχέδια Μέρκελ – Σαρκοζί για μία Ευρώπη “ανελεύθερη και συγκεντρωτική”.

Αυριανή

“Έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ μέσα στο 2012”  αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, που παρουσιάζει αποκαλυπτική έκθεση της Deutsche Bank.

Βραδυνή

“Ασωπός, ένα διαρκές έγκλημα” αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που αναφέρεται στο πρόβλημα με το εξασθενές χρώμιο και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Espresso

“Αγωνία για τον Στάθη Ψάλτη”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, που αναφέρεται στις δύσκολες ώρες που περνά ο αγαπημένος κωμικός.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Δραματική τροπή στην κρίση της ΕΕ” και “Ψήφος Μπάιντεν στην Ελλάδα” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Μαύρο 2012” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις εκτιμήσεις της ΕΣΕΕ για την τύχη των εμπορικών καταστημάτων το νέο έτος.

Ριζοσπάστης

“Μάχη σήμερα να καταργηθούν τα χαράτσια” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. “Το πρωί στις εφορίες, το απόγευμα διαδηλώνουμε”, αναφέρει.

http://news247.gr/health/Media-Internet/ta_prwtoselida_twn_efhmeridwn_06_12_11.1525300.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *