Σοκ από τις αποκαλύψεις για τη δράση του παιδεραστή. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδόφιλου από το Ρέθυμνο

Ποινική δίωξη για ασέλγεια, κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος , άσκησε  η εισαγγελέας Ρεθύμνου σε βάρος του 47χρονου γυμναστή και προπονητή Νίκου Σειραγάκη, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μικρών παιδιών στο Ρέθυμνο (δείτε εδώ) και όσο περνούν οι ώρες, αποκαλύπτεται το μέγεθος της αρρωστημένης του δράσης. Μάλιστα, με απόφαση των εισαγγελικών αρχών, δόθηκε στη δημοσιότητα, και επίσημα, το όνομα του 47χρονου.

Από χθες το πρωί, δεκάδες μικρά αγόρια πέρασαν την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο , στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση που ξεπερνά την πιο αρρωστημένη φαντασία …

Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε γύρω από το πρόσωπο του είναι και το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες,  κανένας δικηγόρος δεν εμφανίστηκε διατεθειμένος να αναλάβει την υπεράσπιση του.

Όπως αποκαλύπτεται, τα τελευταία 10 χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των μικρών μαθητών και αθλητών που προπονούσε αλλά και των οικογενειών τους.

“Μιλάμε για 100άδες παιδιά , που τον έβλεπαν σχεδόν σαν θεό” λένε χαρακτηριστικά στο Ρέθυμνο και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το πως κατάφερε να “ξεγελάσει” τόσο κόσμο .

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και το όνομα του παιδεραστή

Αρκετοί είναι αυτοί που ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία για το γεγονός ότι δεν κινήθηκε γρήγορα, καθώς οι πρώτες καταγγελίες έγιναν τον περασμένο Μάιο, από οικογένεια μικρού μαθητή που ανησύχησε για τον τρόπο με τον οποίο ο Σειραγάκης  “προσέγγιζε” το παιδί τους.

Από την πλευρά τους ωστόσο οι αστυνομικοί τονίζουν ότι εξαιτίας της σοβαρότητας της υπόθεσης , έπρεπε να προχωρήσουν με προσοχή και μεθοδικότητα για να την “δέσουν” απ’ όλες τις πλευρές …

Ο 47χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, στις αρχές της εβδομάδας. Ο ίδιος, κατά την απολογία του, παραδέχθηκε τις πράξεις του,  τις οποίες δικαιολόγησε λέγοντας ότι είχαν σκοπό την…ολοκλήρωση των παιδιών, την απελευθέρωση τους ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε σεξουαλικό περιεχόμενο!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε συνέχεια του από 02-12-2011 Δελτίο Τύπου, που αφορά τη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, εκπαιδευτικού πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προπονητή καλαθοσφαίρισης παιδικών – εφηβικών τμημάτων,  για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια στο Ρέθυμνο, δίδονται στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του συλληφθέντα.

Πρόκειται για τον ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ Νικόλαο  του Ματθαίου, και της Κλεάνθης, γεν. 29/07/1964 στο Ρέθυμνο, κάτοικος ομοίως Καποδιστρίου 37, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει  κοινωνικού συνόλου και την πραγμάτωση της αξίας της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ο 47χρονος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *