Τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04/12/11)

κυριακάτικη δημοκρατία

“Τα απόρρητα πρακτικά από τη σύσκεψη των αρχηγών”, τιτλοφορεί το πρώτο της θέμα στο Κυριακάτικο ντεμπούτο της η εφημερίδα. Αποκαλύπτει τις μπλόφες, τα διλήμματα και τις προσωπικές επιθέσεις.

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Ισορροπία τρόμου στην κυβέρνηση Παπαδήμου”, τιτλοφορεί η εφημερίδα το πρωτοσέλιδό της, αναφερόμενη στις τριβές υπουργών και κομμάτων. Αγκάθι το Σκοπιανό. Μέρκελ-Σαρκοζί αναζητούν νέο Μάαστριχτ για το ευρώ.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Στη Μέρκελ και τον Σαρκοζί αναφέρεται ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, ο οποίος είναι “Το δίδυμο της συμφοράς”.

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

“Μνημόνιο-φαρμάκι για την έκτη δόση”, γράφει η εφημερίδα, καθώς η τρόικα απαιτεί μέτρα 7 δισ. ευρώ για την τριετία 2013-2015.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Παιχνίδια των κομμάτων με τη χώρα στο κόκκινο”, είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, αναφερόμενη στον αγώνα δρόμου για το κούρεμα. Κραδασμοί στο ΠΑΣΟΚ και δύο γραμμές στη ΝΔ για κυβέρνηση, γράφει.

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Χρυσές προμήθειες 1,5 δισ. ευρώ στους συμβούλους του Μνημονίου”, γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας πως “λεφτά υπάρχουν” για τους μεσάζοντες των αποκρατικοποιήσεων.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

“ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ” τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας το πρώτο όνομα που έδωσε ο Γ. Παπανδρέου στο συμβούλιο αρχηγών με Παπούλια-Σαμαρά, μετά την πρόταση για δημοψήφισμα και πριν από τον Πετσάλνικο.

REAL NEWS

“Υπόγειες διεργασίες για νέο κόμμα”, γράφει η εφημερίδα, αναφερόμενη σε “μυστικό δείπνο” πριν από λίγες ημέρες στο Λυκαβηττό.

ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ”, είναι ο τίτλος της εφημερίδας και αναφέρεται σε καθηγητές που βοηθούν μαθητές που δεν έχουν να φάνε.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΥΡΙΑΝΗ

“ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ”, γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας πως οι ιδιώτες με τα νέα δεδομένα δεν συμμετέχουν στο PSI και ενεργοποιούν τα CDS.

ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Σκληρός Δεκέμβρης”, είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. Προϋπολογισμός ύφεσης, ανεργίας, λιτότητας και διάλυσης του κοινωνικού κράτους ψηφίζουν τη τρίτη στη Βουλή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

“Κινητοποιήσεις τη Τρίτη ενάντια στα χαράτσια σε όλη τη χώρα”, γράφει τέλος η εφημερίδα.

http://news247.gr/health/Media-Internet/ta_kyriakatika_prwtoselida_twn_efhmeridwn_04_12_11.1521988.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *