Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29/11/11)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“ΤΡΩΝΕ τις συντάξεις” τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στα εφιαλτικά στοιχεία από τον Γ. Κουτρουμάνη πως τα 8,1 δισ σε ομόλογα θα γίνουν 2,1 δισ μετά το κούρεμα.

ΤΑ ΝΕΑ

“Η τρύπα των φόρων” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που παρουσιάζει έρευνα για το πως χάνονται δισ. ευρώ για τα κρατικά ταμεία.

Έθνος

“ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ντροπής στις φοιτητικές εστίες” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στις εξωπανεπιστημιακές μορφές που δρουν στις φοιτητικές εστίες.

Ελευθεροτυπία

Στην εφεδρεία και το αλαλούμ που επικρατεί αναφέρεται η εφημερίδα με κεντρικό τίτλο “ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ”.

Ελεύθερος Τύπος

“ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ στο Δημόσιο φέρνει η εφεδρεία” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στις χιλιάδες οριζόντιες απολύσεις που παραλύουν το δημόσιο.

Αδέσμευτος Τύπος

“ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ”, τιτλοφορεί η εφημερίδα, τονίζοντας πως το δημόσιο είναι υπό διάλυση με τους εργαζομένους να μην έχουν ωράριο να έρχονται και να φεύγουν όποτε θέλουν.

Αυριανή

“ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΩΝ για την λειτουργία της Δικαιοσύνης” γράφει η εφημερίδα τονίζοντας πως αρχίζουν δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Βραδυνή

“ΕΝΟΙΚΙΟ το τέλος ακινήτων” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, αναφερόμενη στο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ.

Espresso

“ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ θύμα της νευρικής ανορεξίας”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Άρχισαν οι εκλογές στην Αίγυπτο” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Ληστεύουν τα ταμεία, κόβουν τις συντάξεις” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις απώλειες των ταμείων και στο νέο ψαλίδι στις συντάξεις.

Ριζοσπάστης

“Αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου εδώ.

http://news247.gr/newspapers/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *