Τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (27/11/11)

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Χουντο-σταγονίδια στη Σχολή Ευελπίδων” σημειώνει η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας ότι ομάδα σπουδαστών έψαλε τον ύμνο των Απριλιανών κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Κίνημα του Νότου κόντρα στην αδιαλλαξία της Μέρκελ” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, σημειώνοντας πως ζητούν αλλαγή πορείας, καθώς έχουν αγανακτήσει με τους γερμανικούς εκβιασμούς.

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

“Μνημόνιο-φαρμάκι για την 6η δόση” ο τίτλος της εφημερίδας, που κάνει αναφορά στο μαχαίρι που έρχεται στα ειδικά μισθολόγια δικαστικών, πανεπιστημιακών, στρατού και αστυνομίας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Τα σενάρια για το ευρώ και η τύχη της Ελλάδας” γράφει η εφημερίδα, αναφέροντας τα σχέδια Βερολίνου, Παρισιού και Βρυξελλών.

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Πόλεμος στην Ευρώπη, τρόμος στην Ελλάδα” ο κεντρικός τίτλος στην εφημερίδα, που κάνει λόγο για ανοιχτή ρήξη Βρυξελλών με Βερολίνο.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

“Μας κάναν “Αλβανούς” των 5 ηπείρων” σημειώνει η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, σημειώνοντας πως η πρεσβεία της Αυστραλίας περιορίζει δραστικά τις τουριστικές βίζες σε Έλληνες.

REAL NEWS

“Παπαδήμος για… πάντα;” ο τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται σε σενάρια παραμονής του και μετά τις εκλογές.

ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Έτσι χτυπάει η μαφία των αναβολικών” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στα διάσημα θύματα και τον θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

“Τρίζει η ΝΔ” ο τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι δοκιμάζεται η συνοχή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Θωρακίστε τη σύνταξή σας” σημειώνει το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας, αναφέροντας τι πρέπει να προσέξουν οι παλαιοί ασφαλισμένοι.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Πρωθυπουργός με εντολή της λέσχης Μπίλντερμπεργκ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

“Τα σενάρια της δραχμής και η εκροή καταθέσεων” ο τίτλος του κεντρικού άρθρου της εφημερίδας.

ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Επανίδρυση προτού να είναι αργά” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι η αξίωση της Μέρκελ να μετατρέψει την Ευρώπη σε γερμανική ζώνη με μόνιμη λιτότητα απειλεί με διάλυση την Ευρωζώνη.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

“Πανστρατιά στη μάχη της απεργίας 1η Δεκέμβρη με το ΠΑΜΕ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρει τις συγκεντρώσεις που οργανώνονται σε 67 πόλεις της χώρας.

http://news247.gr/newspapers/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *