Τα σημερινά πρωτοσέλιδα 26-11-11

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: “Εκτακτη εισφορά με ένα μεροκάματο!”

“Απορρίπτονται σωρηδόν οι αιτήσεις των ανέργων για να εξαιρεθούν απο τον κεφαλικό φόρο επί των εισοδημάτων που απέκτησαν το 2010, αν έχουν κάνει έστω και ένα μεροκάματο το 2011”.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Το ΔΝΤ αποδέχεται τις προτάσεις Σαμαρά”

“Ήταν λανθασμένη η πολιτική που ακολουθήθηκε την τελευταία διετία. Γάλλοι και Γερμανοί ενώνουν τώρα τις φωνές τους με αυτήν του προέδρου της ΝΔ”.

ΑΥΡΙΑΝΗ: “Μετράει ημέρες το ευρώ- Σε κατάσταση διάλυσης και χρεοκοπίας οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες”

“Στο μηχανισμό στήριξης και στο ΔΝΤ προσφεύγει η Ισπανία. Με 7,8% επιτόκιο δανείζεται η Ιταλία, υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας του Βελγίου, ενώ έρχεται και η σειρά της Γαλλίας και της Αυστρίας”.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Ερχεται η… Βέρμαχτ σε όλη την Ευρώπη”

“Ολοι μιλούν για τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα που πλησιάζει. Οι πληθωριστικοφοβικοί Γερμανοί να πληρώσουν για να σώσουν την Ελλάδα! Ετσι κι αλλιώς και απο αυτό κερδίζουν”.

ΕΘΝΟΣ: “Μια πόλη κοιμάται στους δρόμους”

“Πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των αστέγων στην Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα. Σε 20.000 υπολογίζονται σήμερα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε εγκαταλειμμένα σπίτια ή σε άδειες αποθήκες”.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “Το σατανικό σχέδιο για τον “μεσσία” της νέας τάξης”

“Μετά την επερχόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, η παγκόσμια κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες του κόσμου”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Τελευταία ευκαιρία για τη διάσωση του ευρώ”

“Δραματική έκκληση απο Μπαρόζο για αλλαγή ρότας απο το Βερολίνο, δεν αποκλείεται έκτακτη σύνοδος κορυφής. Με το ένα πόδι στο ΔΝΤ και η Ισπανία, στα πρόθυρα κατάρρευσης Ιταλία και Βέλγιο”.

ΕΣΤΙΑ: “Η οικονομία έχει καθηλωθή”

“Η ελληνική οικονομία έχει καθηλωθή. Ενα μεγάλο τμήμα της έχει παύσει να λειτουργή. Σοβαρές επιχειρηματικές αποφάσεις δεν δεν λαμβάνονται. Οι παράγοντες που προσδιορίζουν αν μια οικονομία επεκτείνεται ή συρρικνούται είναι αρνητικοί”.

Η ΑΥΓΗ: “Αποτελειώνουν τα νοικοκυριά”

“Επικαιροποίηση του μεσοπρόθεσμου. Νέα μέτρα 7 δισ. ευρώ έρχονται έως το 2015 για να καλυφθεί η μαύρη τρύπα του Μεσοπρόθεσμου”.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: “Πλασματικά- Πώς θα τα αναγνωρίσουν παλαιοί και νέοι ασφαλισμένοι”

“Πλήρης οδηγός για όλα τα ταμεία. Ερωτήσεις και απαντήσεις περιλαμβάνει σήμερα ο οδηγός της “β” για τις συνταξιοδοτικές προϋποθέσεις με εξαγορά χρόνων ασφάλισης”.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Ασφυξία σε όλη την Ευρωζώνη”

“Καθώς η κρίση χρέους επεκτείνεται με ταχύτητα στον πυρήνα της Ευρωζώνης, ισχυρά κράτη και οι τράπεζες τους ασφυκτιούν, λόγω της έλλειψης ρευστότητας, καθώς η διατραπεζική αγορά παγώνει”.

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: “Τραπεζικές καταθέσεις και “επιλεκτική χρεοκοπία”

“Τι θα γίνει με τα χρήματα στις τράπεζες το διάστημα που η χώρα δεν θα διαθέτει εγγυήσεις. Προβληματισμός και αγωνία στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης που θέλει “βελούδινη” ανταλλαγή των ομολόγων μέσω του μηχανισμού PSI, χωρίς να πυροδοτηθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου”.

Ο ΛΟΓΟΣ: “Κόκκινος συναγερμός στην Ευρώπη”

“Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά εβδομάδων υποχώρησε χθες το ευρώ έναντι του δολαρίου, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν ότι η κρίση στην Ευρωζώνη θα επιδεινωθεί περαιτέρω”.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: “Λαϊκός αγωνιστικός αναβρασμός”

“Δυναμώνουν καθημερινά η λαϊκή πάλη και η ταξική, λαϊκή αλληλεγγύη. Παλλαϊκή απάντηση στην απεργία την 1η του Δεκέμβρη”.

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: “Τέλη Μαϊου οι εκλογές… και βλέπουμε”

“Ξεφυλλίζουν το ημερολογίου του Μαΐου στα επιτελεία για να ορίσουν την ακριβή ημερομηνία των εκλογών”.

ΤΑ ΝΕΑ: “Τρέξε, Λουκά, τρέξε! – Κούρσα 100 ημερών για την κυβέρνηση”

“Αντιμέτωπη με πολλαπλές προκλήσεις βρίσκεται η κυβέρνηση, ύστερα από τη διαφαινόμενη εξασφάλιση της έκτης δόσης. Τη στιγμή που κορυφώνεται η αβεβαιότητα για το μέλλον της ευρωζώνης”.

PRESS TIME: “1.000 ονόματα με καταθέσεις 10 δισ.”

“Μεγάλοι επιχειρηματίες στο στόχαστρο. Αγρότες και τοκογλύφοι και… νοικοκυρές. Απειλούνται ακόμα και με κατάσχεση περιουσίας”.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΞΠΡΕΣ: “Αφόρητη πίεση στο κόστος δανεισμού κρατών της ΕΕ”

“Δρόμο χωρίς επιστροφή αποτελεί για τους Ευρωπαίους ηγέτες η διασφάλιση της συνοχής της ευρωζώνης, οι χώρες της οποίας βρίσκονται αντιμέτωπες με δυσβάσταχτο κόστος δανεισμού λόγω των επιθέσεων των αγορών”.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: “Σήμα κινδύνου για το ευρώ- Αντιγερμανικό μέτωπο των χωρών του Νότου κατά της Αγκ. Μέρκελ”

“Βέτο απο Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία για τη συμμετοχή ιδιωτών στο Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕSM). Η Ισπανία, ένα βήμα πριν απο το Μηχανισμό Στήριξης. Η Γερμανία αντιδρά στο ευρω-ομόλογο και στην παροχή ρευστότητας απο το ΕΚΤ”.

ΚΕΡΔΟΣ: “Σενάρια τρόμου στην Ευρώπη- Τείνει να γίνει απαγορευτικός πλέον ο δανεισμός της Ιταλίας”

“Σενάρια τρόμου φέρνει πλέον σε πρώτο πλάνο η κρίση χρέους, εκτινάσσοντας σε ιλιγγιώδη επίπεδα το κόστος δανεισμού της Ιταλίας και εγείροντας φόβους ακόμη και γι’ αυτή καθαυτή την επιβίωση του ευρώ”.

Η ΑΞΙΑ: “Στον αέρα το PSI- Πώς η Εθνική θα μείνει εκτός Ταμείου”

“Πιέσεις προς τη Γερμανία να δεχθεί ενίσχυση και επίσπευση του ρόλου του ESM- “Αδειάζει” τον Νταλάρα η ελληνική κυβέρνηση;- Απευθείας διαπραγματεύσεις με ομολογιούχους”.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “Γκρίζα σενάρια απειλούν το μέλλον της Ευρωζώνης”

“Σε μία νέα δραματική επιδείνωση στις αγορές κρατικού χρέουςτης Ευρωζώνης, τα επιτόκια στη χθεσινή ιταλική δημοπρασία κατέρριψαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ”.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: “Τρόμος στο Μαξίμου άδεια τα ταμεία”

“Κατέπεσαν κρατικές εγγυήσεις ύψους 836 εκατομμυρίων ευρώ! Ρύθμιση για fast track αναθεώρηση του προϋπολογισμού προωθεί η κυβέρνηση”.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=328648

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *