Γιώργος Ελευθερίου. Αυτή είναι η Λοβέρδιος Ιατρική

Χθες ακούσαμε και το ανήκουστο για οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, θα μπορούνε οι φαρμακοποιοί να αλλάζουν από μόνοι τους την ιατρική συνταγή.
Πέρα των νομικών θεμάτων σχετικά με το ποιος θα έχει την ευθύνη σε περίπτωση παρενεργειών, θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Λουράντος ότι το φάρμακο δεν είναι “γλύκισμα” για να το αλλάζουμε με κάποιο παρόμοιο και ότι θα πρέπει πρώτα από όλα να προασπίσουν την Υγεία των Πολιτών.
Αν επιμείνουν στην ρύθμιση αυτή θα πρέπει ο ΠΙΣ και οι ΙΣ να καταθέσουν μηνύσεις σε οποιοδήποτε φαρμακοποιό επιχειρήσει την αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος.
Τέλος, προτείνω ο ΠΙΣ και οι ΙΣ να δημιουργήσουν στις ιστοσελίδες τους μαύρη λίστα φαρμακείων που αλλάζουν ιατρικές συνταγές, προκειμένου να ξέρουν οι ιατροί και οι πολίτες τι έχουν να περιμένουν από τα συγκεκριμένα φαρμακεία.

Το επόμενο βήμα, μετά την χορήγηση άνευ συνταγής φαρμάκων από τα φαρμακεία, και σε συνδυασμό με τα θεραπευτικά πρωτόκολλα είναι να μας έχουν μόνο για την διάγνωση, αν δεν μας υποκαταστήσουν οι υπολογιστές, και στη συνέχεια οι ασθενείς θα πηγαίνουν στους φαρμακοποιούς για θεραπεία με βάση τα Λοβέρδια πρωτόκολλα του υπουργού υγείας !!!

Αυτή είναι η Λοβέρδιος Ιατρική !!!

Εκπληκτικό….

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ…

Δρ. Γιώργος Ελευθερίου
Αγγειοχειρουργός
Μέλος ΔΣ ΙΣΑ, τ. Γεν. Γραμμ. ΙΣΑ

http://ygeianet.gr/keimeno.php?id=26455

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *