Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (25/11/11)

 

Η απάντηση του Επιρόπου Ενέργειας της ΕΕ για το χαράτσι και οι το “ψαλίδι” στους μισθούς των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ. Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Παράνομο το τέλος ακινήτων” είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος, που αναφέρεται στις δηλώσεις του Γερμανού Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ που τονίζει “δεν έχει κανένα δικαίωμα το κράτος να κόβει το ηλεκτρικό ρέυμα”.

ΤΑ ΝΕΑ

Οι μειώσεις μισθών στις ΔΕΚΟ και οι κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είναι τα δύο κεντρικά θέματα της εφημερίδας, με τίτλους “Μειώσεις μισθών σε τρεις δόσεις” και “Τρικυμία σε δύο μέτωπα” αντίστοιχα.

Έθνος

“Μειώσεις σοκ στις εισηγμένες ΔΕΚΟ” είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για τις περικοπές έως και 35% και αναδρομικά για 50.000 εργαζόμενους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Στις μειώσεις των μισθών των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ αναφέρεται και αυτή η εφημερίδα, με τίτλο “Μειώσεις 35% σε μισθούς ΔΕΚΟ”.

Ελεύθερος Τύπος

“Πληρώστε τώρα τα λάθη και οι διορθώσεις μετά το χαράτσι του 2012” είναι ο σημερινός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για το τέλος ακινήτων μέσω ΔΕΗ.

Αδέσμευτος Τύπος

Στη μείωση των μισθών σε ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΕΛΤΑ, ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΟΛΠ, ΛΑΡΚΟ κ.α. αναφέρεται η εφημερίδα, που έχει τίτλο “Κούρεμα των μισθών κατά 25%”.

Αυριανή

“Κατοχή και νέος άξονας από Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία”,είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για επιδίωξη των τριών χωρών να καταστήσουν προτεκτοράτα τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Βραδυνή

“Εργασία για 300.000 ανέργους και αναστολή πλειστηριασμών”, είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος, που αναφέρεται στα 27 προγράμματα του ΟΑΕΔ που ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνης.

Espresso

“Τούρκοι έβαλαν στο μάτι τα φιλέτα της Θεσσαλονίκης”, είναι ο τίτλος του σημερινού πρωτοσέλιδου, που κάνει λόγο για ” το projeck 1.000.000 ευρώ, το ‘Μακεδονία Παλλάς’ και τα 180 στρέμματα'”.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

Στην ανάγκη εύρεσης λύσης για την κρίση της Ευρωζώνης η εφημερίδα, με τίτλο “Το Βερολίνο πιέζεται για αποφάσεις”.

Αυγή

Στην απάντηση του Επιτρόπου Ότιγκερ αναφέρεται το κεντρικό θέμα και αυτής της εφημερίδας σήμερα, με τίτλο “Ηλεκτρο-σοκ για το χαράτσι”.

Ριζοσπάστης

“Νέα σφαγή του λαού με τη νέα δανειακή σύμβαση”, είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

http://news247.gr/newspapers/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *