Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (21/11/11)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ με μυστικά κονδύλια”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, αναφερόμενη στο ταξίδι Παπανδρέου – Δρούτσα στην Ουάσιγκτον, όπου δρομολογήθηκε η προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ.

ΤΑ ΝΕΑ

Το κύριο θέμα της εφημερίδας είναι: “Τεστ Παπαδήμου στη σκιά μίας υπογραφής”, καθώς αναφέρεται στους μαραθώνιους επαφών του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, για την έκτη δόση.

Έθνος

Στους δημόσιους υπαλλήλους που αναμένεται να φύγουν στις 28 Νοεμβρίου αναφέρεται η εφημερίδα, με τίτλο “Πρώτο κύμα εφεδρείας σε 7 ημέρες”.

Ελευθεροτυπία

Ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας είναι “Βραχυκύκλωμα στο Χαράτσι”, αναφερόμενος στην απόφαση να μην διακόπτεται προσωρινά η παροχή ρεύματος στους καταναλωτές, που δεν έχουν αποπληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.

Ελεύθερος Τύπος

Για αντεθνικές δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου  κάνει λόγο η εφημερίδα,  με τίτλο “Τουρκική απόβαση με ηλεκτρικό ρεύμα στα ελληνικά νησιά”.

Αδέσμευτος Τύπος

Με το νέο προϋπολογισμό και την έναρξη της επεξεργασίας του προϋπολογισμού ασχολείται η εφημερίδα, γράφοντας “Άλλα 3.6 δισ. ευρώ προβλέπεται να φορτώσει τους Έλληνες”.

Αυριανή

“Θέλουν να εξευτελίσουν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα”, γράφει η εφημερίδα στο κεντρικό θέμα της, αναφερόμενη στις απειλές Σόιμπλε για μπλοκάρισμα της 6ης δόσης.

Βραδυνή

“Συντάξεις, νεά μείωση έως και 50%”, γράφει η εφημερίδα η οποία επικεντρώνεται στην επιβάρυνση των συνταξιούχων με τα νέα μέτρα.

Espresso

“Διάσημος ηθοποιός δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του”, τιτλοφορεί το πρώτο της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός αλλά και ο αδελφός του. Μεγάλο μέρος του πρωτοσέλιδου αφιερωμένο  και στη συγκλονιστική μαρτυρία του Τάκη Γιγουρτάκη.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου http://news247.gr/newspapers/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *