Δεν μας έφτανε η κατοχή, τώρα έχουμε και τους μαυραγορίτες!(ΑΡΣΙ)

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ : ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ

Από Α.Ρ.Σ.Ι. 20-11-11

Επικίνδυνη βιομηχανία μετακινήσεων γιατρών ΕΣΥ στο λεκανοπέδιο έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες με το γνωστό στυλ «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» χωρίς καν προσχήματα. Στόχος είναι αφ’ ενός οι … «δυσμενείς μεταθέσεις» για να βουλώνουν –στα χαρτιά, και όχι στην ουσία- οι τρύπες που έχει δημιουργήσει στο σύστημα η καταστροφική αντιλαϊκή πολιτική και αφ’ ετέρου οι «ευνοϊκές μεταθέσεις» ημετέρων για να καταλαμβάνουν θέσεις από το παράθυρο σε βάρος άλλων. Πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά οι δύο «εξ απορρήτων» του κ. Λοβέρδου, δηλαδή ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ κ. Μουσιώνης και ο υποδιοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Ζώτος. Συγκεκριμένα :

Επιμελητές Νευρολόγοι της «Πολυκλινικής» εξαναγκάζονται από το … πουθενά να εφημερεύουν στη γενική εφημερία του «Ευαγγελισμού». Καταλαβαίνει ο καθένας τι κινδύνους δημιουργεί η «ξεκάρφωτη» αποστολή (αυτοκτονίας) ενός γιατρού στη γενική εφημερία μεγάλου νοσοκομείου όπου αγνοεί τους χώρους, τους συνεργάτες, τις ιδιομορφίες κλπ.

Συντονιστής διευθυντής Καρδιολόγος του «Δυτικής Αττικής» αποσπάται για 3 μήνες στην Α΄ Καρδιολογική του Νοσοκομείου Νίκαιας όπου (όλως τυχαίως) επίκειται η συνταξιοδότηση του σημερινού Συντονιστή. Με άλλα λόγια τον στέλνουν να γίνει … «ηγούμενος» χωρίς κάν να περιμένουν να φύγει ο … «προηγούμενος» !!! Δύο (2) μόνο μέρες μετά την απόσπαση ο εν λόγω γιατρός κάνει αίτηση για … μεταφορά της θέσης του (!!!) από το ένα νοσοκομείο στο άλλο. Και όλα αυτά αφού έχει ήδη εκδοθεί ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο η καρδιολογική του «Δ. Αττικής» θα εφημερεύει κανονικά κάθε 4 μέρες, και μάλιστα την ίδια μέρα με τη Νίκαια !!

Μάλιστα φημολογείται ότι επίκειται η ίδια διαδικασία και για τον Συντονιστή διευθυντή της Χειρουργικής του «Δ. Αττικής» με μετακίνησή του στην Α΄ Χειρουργική της Νίκαιας, στην οποία (όλως τυχαίως πάλι) χηρεύει η θέση του Συντονιστή μετά από πολυετείς δικαστικές διαμάχες στις οποίες ο ίδιος είναι … εκ των πρωταγωνιστών, αφού ήταν υποψήφιος στην παλιά κρίση.

Στο «Θριάσειο» υπάρχει σοβαρότατη δημόσια καταγγελία από ιατρούς που περιμένουν χρόνια να διοριστούν στο ΕΣΥ μετά από κρίσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή μετά από θετικές εισηγήσεις σε κρίσεις που έχουν ανασταλεί, και αντί αυτών έρχονται «ημέτεροι» μέσω απόσπασης από το παράθυρο, εκμεταλλευόμενοι προσωπικές γνωριμίες καθώς και σκανδαλώδεις φωτογραφικές τροπολογίες του κ. Λοβέρδου.

ΣΤΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΚΑΤΟΧΗ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ …

Αν νομίζουν ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί θα μείνουν αδρανείς να παρακολουθούν το ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ και τη ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ, είναι βαθειά νυχτωμένοι.

Ας κοπιάσουν να συνεχίσουν το ίδιο βιολί …

http://ygeianet.gr/keimeno.php?id=26272

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *