Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19/11/11)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“ΨΕΜΑΤΑ με… αίμα, δάκρυα και φτώχεια”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, αναφερόμενη στις εφιαλτικές προβλέψεις για την ανεργία και τα μέτρα 9,1 δισ. ευρώ της κυβέρνησης.

ΤΑ ΝΕΑ

Το κύριο θέμα της εφημερίδας είναι: “Οι νέοι μισθοί στις ΔΕΚΟ”, καθώς αναφέρεται στα ανώτατα όρια ανά κατηγορία, τα καταργούμενα επιδόματα και το μάξιμουμ του μηνιαίου κατά κεφαλήν κόστους.

Έθνος

Στις περικοπές στα επιδόματα  και το αναδρομικό ψαλίδι από 1ης Νοεμβρίου στους μισθούς, αναφέρεται η εφημερίδα, με τίτλο “ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΙΣΘΟΙ σε ΔΕΚΟ – Δημοτικές Επιχειρήσεις”.

Ελευθεροτυπία

Ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας είναι “ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 6,3 ΔΙΣ”, αναφερόμενος στον προϋπολογισμό, τους φόρους σε εισοδήματα, ακίνητα, Ι.Χ, μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Ελεύθερος Τύπος

Οι αντοχές του πολιτικού συστήματος μετά το νέο μνημόνιο είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, με τίτλο “Αναταράξεις στα  κόμματα από το πείραμα Παπαδήμου”.

Αδέσμευτος Τύπος

Με το νέο προϋπολογισμό και τους νέους φόρους, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων ασχολείται η εφημερίδα, γράφοντας “Βαρύς για τα νοικοκυριά ο προϋπολογισμός”.

Αυριανή

“ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ, για να είναι έτοιμος για τη δραχμή”, γράφει η εφημερίδα στο κεντρικό θέμα της, δημοσιεύοντας αποκαλύψεις του οικονομικού διευθυντή του Οργανισμού σε πρόσφατο συνέδριο της Morgan Stanley.

Βραδυνή

“ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, Νέες διευκρινίσεις”, γράφει η εφημερίδα η οποία επικεντρώνεται στον έβδομο κατά σειρά οδηγό του ΥΠΕΚΑ, με απαντήσεις σε 7 ακόμη ερωτήματα μηχανικών και πολιτών.

Espresso

“ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ για τον ωραίο της ροκ σκηνής”, τιτλοφορεί το πρώτο της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε συνεργάτη του γνωστού τραγουδιστή, Μ. Στρατή.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Κρίσιμες συναντήσεις της τρόικας”, γράφει η εφημερίδα, έχοντας κεντρικό θέμα την αναζήτηση λύσης για τις έγγραφες δεσμεύσεις.

Αυγή

“Πρωτογενές πλιάτσικο”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για δημόσια περιουσία που βγαίνει στο σφυρί έναντι 9,3 δισ. ευρώ.

Ριζοσπάστης

“ΦΟΡΟΕΞΟΝΤΩΣΗ  – ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟY με τον προϋπολογισμό του 2012”, γράφει η εφημερίδα.

http://news247.gr/newspapers/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *