Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17/11/11)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑ…”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, αναφερόμενη στην χθεσινή ψήφο εμπιστοσύνης.

ΤΑ ΝΕΑ

Το κύριο θέμα της εφημερίδας είναι: “Εδώ φρενοκομείο”, καθώς αναφέρεται σε τρελές ιστορίες στην Ελλάδα της κρίσης.

Έθνος

Στο ειδικό τέλος της ΔΕΗ επικεντρώνεται η εφημερίδα και σε περιπτώσεις πολιτών που είχαν υπερχρεωθεί και δικαιώθηκαν, με τίτλο “ΠΑΓΩΝΟΥΝ τα φουσκωμένα χαράτσια της ΔΕΗ”.

Ελευθεροτυπία

Ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας είναι “ΤΟ ΔΩΡΟ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ”, αναφερόμενος στη μαύρη τρύπα των ασφαλιστικών ταμείων και στον κίνδυνο να χαθεί το δώρο Χριστουγέννων.

Ελεύθερος Τύπος

Τα ανταλλάγματα που ζητούν οι ξένοι τραπεζίτες από την Ελλάδα αποτελεί κυρίαρχο θέμα, με τίτλο “ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΟΥΡΕΜΑ με επιτόκιο 8% και έξτρα…δώρα”.

Αδέσμευτος Τύπος

Με την ομιλία του Α. Σαμαρά στη Βουλή ασχολείται η εφημερίδα, γράφοντας “ΜΗΝΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ από τον Αντ. Σαμαρά”.

Αυριανή

“ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ για να γλιτώσεις τον διασυρμό και να διασωθεί η Δημοκρατική Παράταξη που έφτασε στο 11,8%”, γράφει η εφημερίδα, αναφερόμενη στις δηλώσεις Σκανδαλίδη στη Βουλή, ο οποίος άνοιξε το ζήτημα άμεσης απομάκρυνσης του Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Βραδυνή

“ΒΑΡΕΑ Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και πως θα συνταξιοδοτηθούν”, γράφει η εφημερίδα η οποία επικεντρώνεται σε νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων που θα ισχύσει αναδρομικά από 1η Νοεμβρίου.

Espresso

“Ντου σε ονόματα υπεράνω υποψίας”, τιτλοφορεί το πρώτο της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στις συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο.

Καθημερινή

“Ψήφος εμπιστοσύνης και εκκρεμότητες”, γράφει η εφημερίδα, έχοντας κεντρικό θέμα την ψήφος εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Αυγή

“Δυστυχώς αποτύχαμε…”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, σχολιάζοντας πως “τη χρεωκοπία των πολιτικών λιτότητας ομολογούν τόσο οι Βρυξέλλες όσο και το Βερολίνο, τώρα που η Ευρωζώνη κλυδωνίζεται επικίνδυνα”.

Ριζοσπάστης

“Ξεσηκωμός να καταργηθούν όλα τα χαράτσια”, γράφει η εφημερίδα, λέγοντας “να μην περάσουν οι εκβιασμοί και οι απειλές”.

http://news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *