Ο Γεράσιμος Βουδούρης στον ΣΚΑΪ (video) Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και διοικητής του ΟΑΕΕ..Οι γιατροί του ΟΠΑΔ πληρώνονται κανονικά!!! Μεγάλε! Δέν έχει ακούσει οτι δεν πληρώνονται. Δείτε ακούστε και θαυμάστε.

null

Καλύτερες παροχές υγείας και ενιαίο συνταγολόγιο με ηλεκτρονική μηχανογράφηση των φαρμάκων θα απολαμβάνουν στο εξής οι 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένοι στον νεοΐδρυθέντα Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Οργανισμού και διοικητής του ΟΑΕΕ (Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών) Γεράσιμος Βουδούρης.

«Οι ασφαλισμένοι θα έχουν δίκτυο 23 χιλιάδων συμβεβλημένων γιατρών σε 540 σημεία της Ελλάδας, χωρίς να συνυπολογίζονται οι γιατροί των νοσοκομείων• με αυτούς οι γιατροί ξεπερνούν τους 30 χιλιάδες» σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ.

«Αυτή τη στιγμή δημιουργείται ο μεγαλύτερος Οργανισμός από γεννήσεως του ελληνικού κράτους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βουδούρης.

Ανακοίνωσε δε, ότι ετοιμάζονται προκηρύξεις για 15.000 προσλήψεις γιατρών μέσα στο νέο έτος. Όσον αφορά το επίδομα τοκετού, δήλωσε ότι στο εξής η γέννα στα δημόσια νοσοκομεία θα είναι δωρεάν, ενώ από τον ΕΟΠΥΥ είναι καλυμένες και τέσσερις προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

3 thoughts to “Ο Γεράσιμος Βουδούρης στον ΣΚΑΪ (video) Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και διοικητής του ΟΑΕΕ..Οι γιατροί του ΟΠΑΔ πληρώνονται κανονικά!!! Μεγάλε! Δέν έχει ακούσει οτι δεν πληρώνονται. Δείτε ακούστε και θαυμάστε.”

  1. λεει ψέμματα με χαρακτηριστική άνεση!
    και είναι και συνάδελφος!
    2500 κάθε συμβεβλημένος!
    πληρώνονται οι γιατροί!

  2. Τι εννοειτε συναδελφος; Εχει εργαστει σαν ιατρος,ποτε;Εχει διατηρησει ιατρειο,εστω ενα μηνα;
    Ολοι πληρωνονται,ε;
    Και αυτη η μπουρδα που με θρασσος ξεστομισε,οτι σε ολη την Ευρωπη ετσι λειτουργουν τα συστηματα;
    Φανταστειτε τι ειδους διαχειρηση θα εχει το νεο ταμειο,με τετοιους πολιτικαντηδες !!!
    Χαθηκαμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *