Εκπτωτική κάρτα για τους διαβητικούς

Εκπτωτική κάρτα η οποία θα προσφέρει σε όλα τα άτομα με διαβήτη μειωμένες τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν ανάγκη τίθεται σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. Η πρωτοβουλία ανήκει στο υπουργείο Υγείας, την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και τον Δήμο Αθηναίων. Η κάρτα θα λειτουργεί με το σύστημα του barcode.

Η εκπτωτική κάρτα για τα άτομα με διαβήτη παρουσιάσθηκε προχθές σε συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της ΕΛΟΔΙ Δημ. Συκιώτη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γ. Πατούλης και τον επιστημονικό συνεργάτη του τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημοσίας Υγείας (ΕΣΔΥ) Κ. Αθανασάκη.

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν την κάρτα προνομίων με courier στο σπίτι τους καταβάλλοντας μία συμβολική ετήσια συνδρομή της τάξεως των 3 ευρώ, η οποία θα καλύπτει τα έξοδα εκτύπωσης και πλαστικοποίησης της κάρτας. Στη συνέχεια, επιδεικνύοντας την κάρτα στα συμβεβλημένα καταστήματα, θα τους παρέχεται η έκπτωση που δικαιούνται βάσει της συμφωνίας με τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ενημέρωση για την κάρτα παρέχεται από την ιστοσελίδα www.kartadiaviti.gr, την τηλεφωνική γραμμή 801 500 35 35, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά και την ιστοσελίδα της ΕΛΟΔΙ (www.elodi.org).

http://www.avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *