Επιτροπή φορέων & πολιτών Αρκαδίας. Οδηγίες για πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ σε Τράπεζα. Οχι στα χαράτσια

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΦΟΡΕΩΝ  &  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΤΑ  ΧΑΡΑΤΣΙΑ Η Κυβέρνηση με εντολή της Τρόικα ψήφισε τον αντισυνταγματικό Νόμο 4021/2011. Ο Νόμος αυτός επιβάλλει το τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η – γνωστού και ως χαρατσιού της ΔΕΗ – με μόνο κριτήριο την τιμή ζώνης και την παλαιότητα των δομημένων χώρων και μάλιστα επί ποινή «διακοπής του ρεύματος».

Αντιστεκόμαστε στις επιλογές της κυβέρνησης, του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, είτε γιατί δεν έχουμε είτε γιατί δεν θέλουμε να το πληρώσουμε.

Οδηγίες για πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ σε Τράπεζα

Πληρώνουμε σε Μηχάνημα Αυτόματης Πληρωμής Τράπεζας το ποσό της κατανάλωσης του ρεύματος, τα δημοτικά τέλη και το τέλος για την Ε.Ρ.Τ (χωρίς το ποσό Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε).

Με το Αντίγραφο του λογαριασμού της Δ.Ε.Η., την Απόδειξη πληρωμής από την Τράπεζα και την ταυτότητά μας ερχόμαστε στο Εργατικό Κέντρο (Τηλ. 2710 – 222218).

Η Επιτροπή Φορέων και Πολιτών με την συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης θα προχωρήσει σε ενέργειες για την προστασία των πολιτών που δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ, για να αποφευχθεί η διακοπή του ρεύματος.

Είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να συντονιστούμε και δράσουμε.  Γιατί μόνο αν αναπτυχθεί ένα μαζικό κίνημα ανυπακοής και αμφισβήτησης, θα καταρρεύσει το εκβιαστικό μέτρο του χαρατσιού.

Είμαστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση – πέρα από τα παραπάνω – στην περίπτωση που υπάρξουν από τη ΔΕΗ διακοπές σύνδεσης σε πολίτες που δεν πλήρωσαν το τέλος.
Σε τέτοια περίπτωση πρέπει να ειδοποιούν την  Επιτροπή.
Κύριο μέλημα μας θα είναι η άμεση αγωνιστική αντίδραση και επανασύνδεση. (Η Επιτροπή με εθελοντές ηλεκτρολόγους θα βοηθήσει άμεσα).

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ  ΧΑΡΑΤΣΙ

Τηλ.  Επικοινωνίας:    6937 – 052880

One thought to “Επιτροπή φορέων & πολιτών Αρκαδίας. Οδηγίες για πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ σε Τράπεζα. Οχι στα χαράτσια”

  1. καλημερα είμαι απο Σπάρτη, θα μπορούσαμε να οργανωθούμε και να πάμε στο περειφεριακό συμβούλειο της Δευτέρας 21-11 στην Τρίπολη; Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνια; τι γνώμη εχετε;; ειμαι απο την κίνηση πολιτων Σπάρτης,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *