Συνεργασία στο υπουργείο Υγείας ζητά ο Α. Λοβέρδος

«Η χώρα βρίσκεται στη δίνη μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης. Μέσω της ομόνοιας των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να επιτύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Σημείωσε ότι στην πρωινή του επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, του ζήτησε να μην αλλάξει το σχήμα του υπουργείου Υγείας, διότι έχει επιτύχει αρκετά όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο πρωθυπουργός, ανέφερε, του εξήγησε ότι βάσει του γενικότερου σχεδιασμού, ο κ. Σαμαράς ζήτησε να μετέχει στο υπουργείο Υγείας πολιτικό στέλεχος από τη Νέα Δημοκρατία.

«Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω έναν πολύ στενό μου συνεργάτη που διαμόρφωσε από την αρχή την πολιτική διατροφής και άθλησης στο ελληνικό κράτος» είπε ο Α. Λοβέρδος για τον Χ. Αηδόνη, που αποχώρησε και τόνισε ότι «Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει καμία καχυποψία στις σχέσεις μας» για τον νέο υφυπουργό Υγείας Δ. Βαρτζόπουλο που αναλαμβάνει.

Ο κ. Βαρτζόπουλος, γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, επισήμανε από την πλευρά του: «Είμαι βέβαιος για τις ειλικρινείς προθέσεις του υπουργού υγείας».

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=325232

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *