Γεώργιος Ι. Ελευθερίου: Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους ιατρούς

Πέμπτη 10/11/2011

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

πρόσφατα δεχθήκατε καταιγισμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ανώνυμο συντάκτη φερόμενος ως εκπρόσωπος της παράταξης ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α με αντικείμενο την υποτιθέμενη “διαγραφή” μου από την ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α, ένα όργανο το οποίο στερείται μητρώου μελών, προεδρείου, καταστατικού και πειθαρχικών διαδικασιών.

Επιτρέψτε μου αρχικά να σας ζητήσω συγνώμη εξ’ ονόματος του ανώνυμου συντάκτη των συκοφαντικών και ψευδεπίγραφων αυτών μηνυμάτων, καθώς θεωρώ απαράδεκτο και προσβλητικό για όλους μας (ιδιαίτερα για όσους ψήφισαν ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α), την στιγμή που το ιατρικό σώμα βάλλεται βάναυσα, ο συντάκτης της επιστολής, σε κατάσταση πανικού και εσωστρέφειας, να ανησυχεί για την διατήρηση της καρέκλας του, την  ενίσχυση για άλλη μία φορά της δημόσιας εικόνας του και τον αποπροσανατολισμό όλων μας από τα πραγματικά προβλήματα του ιατρικού σώματος. Όσο με αφορά αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί του καθώς από εδώ και στο εξής η κατάσταση εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία.

Είναι κρίμα η πρώτη παράταξη στον Ι.Σ.Α. να χρησιμοποιείται από συγκεκριμένο άνθρωπο ως προσωπικό φέουδο και χωρίς ίχνος δημοκρατικής νομιμοποίησης, να επιχειρεί να διασπάσει την ενότητα του ιατρικού κόσμου και της ίδιας της παράταξής του. Του απαντώ ότι δεν θα του γίνει η χάρη.

Καλώ τον ανώνυμο συντάκτη να μάθει να ανέχεται την κριτική και να απαντά με επιχειρήματα και όχι με ψέματα και ύβρεις, τέλος επιτρέψτε μου να καλέσω το ιατρικό σώμα να μην επιτρέψει την μετατροπή του Ι.Σ.Α σε αρένα ξεκαθαρίσματος μικροπολιτικών και μικροπαραταξιακών διαφορών.

Όσον αφορά τα περί “πικρίας” – “θολωμένης κρίσης” – “προσωπικού αδιεξόδου” τα επιστρέφω στον συντάκτη γιατί του ανήκουν δικαιωματικά και τον καλώ να σεβαστεί τους ιατρούς, οι οποίοι έχουν και κρίση αλλά και μνήμη.

Τέλος, όσον αφορά την απολογία του συντάκτη σχετικά με την αναφερόμενη εταιρεία Γ. Πατούλη – Η. Μόσιαλου τον καλώ να κάνει λίγο υπομονή γιατί ακολουθεί και συνέχεια…

Με εκτίμηση

Δ ρ. Γ ε ώ ρ γ ι ο ς Ι. Ε λ ε υ θ ε ρ ί ο υ

Αγγειοχειρουργός

τ. Γεν. Γραμματέας ΙΣΑ, Μέλος ΔΣ ΙΣΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *