ΔΗ.Κ.Ι.-ΙΣΑ. Ο Γ. Ελευθερίου – απομονωμένος απ΄ όλους, Επιτίθεται στη Παράταξη που τον ανέδειξε.

Η απόφαση της Παράταξης ΔΗΚΙ-ΙΣΑ ήταν η πολύ επιτυχημένη Ημερίδα για τον ΕΟΠΥΥ στις 5 Νοεμβρίου, όπου παρευρέθησαν περίπου 1.000 ιατροί, υγειονομικοί και εκπρόσωποι της Πολιτείας και μαζικών φορέων από όλη τη χώρα. Αυτή την απόφαση, στήριξαν όλες οι άλλες Παρατάξεις του ΙΣΑ, οι οποίες προσήλθαν και έλαβαν τον λόγο, και συγκεκριμένα εκπρόσωποι από την ΠΑΣΚ, την ΔΗΠΑΚ, την ΙΑΣΥ, την ΚΙΑΝ, την ΑΙΚ και την ΑΡΣΙ. Εκ μέρους της Πολιτείας χαιρέτισαν επίσης εκπρόσωπος του Υφυπουργού Υγείας κ. Μπόλαρη, ο Βουλευτής και Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. κ. Αθ. Γιαννόπουλος, ο Βουλευτής του ΚΚΕ, ιατρός Ν. Παπακωνσταντίνου καθώς και εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Από την Επιστημονική Κοινότητα παρευρέθησαν ως ομιλητές ο Κοσμήτορας της ΕΣΔΥ Καθ. Γιάννης Κυριόπουλος και ο Καθηγητής Διοίκησης Μονάδων Υγείας κ. Ν. Μανιαδάκης. Στην Ημερίδα συμμετείχαν επίσης Πρόεδροι και εκπρόσωποι μαζικών φορέων όπως ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, η Πανελλήνια Οδοντιατρική Ομοσπονδία, η ΕΙΝΑΠ, η ΠΟΕΥΠΙΚΑ, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Αττικής, οι Ενώσεις των Βιοπαθολόγων Ελλάδας, των Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής, των Γενικών Ιατρών και των Καρδιολόγων, ο Πρόεδρος του Τ.Σ.Α.Υ. και ο Νομικός Σύμβουλος του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τέλος παρευρέθηκαν και συμμετείχαν εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας, από Ασφαλιστικές εταιρείες, από Ιδιωτικά θεραπευτήρια κλπ.

Μετά από αυτά, επιμένει ο συκοφάντης Ελευθερίου ότι οι γιατροί και οι φορείς γύρισαν τη πλάτη στην Ημερίδα. Επιμένει ότι η αντιπαράθεση με τον ΕΟΠΥΥ δεν είναι αρκετά δυναμική, όταν εκατοντάδες συνάδελφοι και φορείς δίνουν το παρόν με επιχειρήματα και με συγκεκριμένες απόψεις. Όλα αυτά δηλαδή που λείπουν από τον όψιμο υπερεπαναστάτη της πολυθρόνας κ. Ελευθερίου. Παρουσιάζει δυο κείμενα φορέων που διαφωνούν με κόσμιο τρόπο, στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου, και ένα δικό του, εκτός τόπου και εποχής, για να καταδείξει δήθεν τη διάσπαση του ιατρικού κινήματος. Όλοι όμως αντιλαμβάνονται πια πως αυτά αποτελούν δικούς του ευσεβείς πόθους και μόνο.

Διότι η πικρία της συντριπτικής του ήττας κατά την ενδοπαραταξιακή διεκδίκηση της Προεδρίας, πριν από λίγους μήνες, έχει δυστυχώς θολώσει τη κρίση του ως προς την πραγματικότητα και τα αληθινά γεγονότα. Γι’ αυτό έχει καταστήσει ο ίδιος τον εαυτό του ανάξιο να είναι μέλος της Παράταξης και σφετεριστή της έδρας της Παράταξης στο Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. Διότι, προφανώς δεν εκλέχθηκε εκεί «προσωπικά» όπως, πάλι θολωμένος, διατείνεται, αλλά ως μέλος της ΔΗΚΙ-ΙΣΑ. Ας κατέβαινε «προσωπικά» αν εκτιμούσε ότι θα μπορούσε να εκλεγεί…

Τον ίδιο χαρακτήρα αναδεικνύουν και οι επιθέσεις του εναντίον του Προέδρου της Παράταξης και του ΔΣ του ΙΣΑ: της σύγχυσης που έχει πια, ο συκοφάντης κ. Ελευθερίου, για τα πραγματικά γεγονότα. Αναφέρεται σε ένα ΦΕΚ προ 12ετίας, στο οποίο υπάρχουν τα ονόματα ιδιωτών, τότε, ιατρών που συμμετέχουν σε ένα πολυμετοχικό επιχειρηματικό σχήμα, από το οποίο αποχώρησαν προ 7ετίας τουλάχιστον, χωρίς να έχει προκύψει μέχρι τότε καμία απολύτως συνεργασία με Δημόσιο φορέα. Ένα ΦΕΚ που έχει κυκλοφορήσει πολλάκις, από το 2008 μέχρι σήμερα, με τον ίδιο πάντα σκοπό: να σπιλώσει ανθρώπους που αγωνίζονται ως δήθεν κρυφοεπιχειρηματίες ενώ είναι γνωστό σε όλους, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Την ήξερε άλλωστε και ο ίδιος ο κ. Ελευθερίου την αλήθεια αυτή, γι’ αυτό άλλωστε συμμετείχε μαζί με τον κ. Πατούλη σε όλα τα προεκλογικά σχήματα στον ΙΣΑ.

Δεν «πιάνουν» όμως πια στην εποχή μας τέτοιες αθλιότητες.

Παραδίδουμε τον κ. Ελευθερίου στη χλεύη των πρώην συναγωνιστών του αλλά και όλων των συναδέλφων. Κατανοούμε ότι έχει μείνει απελπιστικά μόνος στον αδιέξοδο προσωπικό του «αγώνα» και αγωνιά.

ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *