Γ. Ελευθερίου. Απάντηση στον πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη σχετικά με δημοσίευμα

Δείτε πως αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και το δικαίωμα στην άλλη άποψη οι Πατούλης – Βλασταράκος, ούτε στα πιο στυγνά δικτατορικά  καθεστώτα τύπου Τσαουσέσκου δεν γινόταν αυτά τα πράγματα. Είναι ντροπή αυτοί οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν την παράταξη που τους ανέδειξε, τις αγωνίες και τις ελπίδες όλων μας, προκειμένου να αποκομίσουν κομμάτι εξουσίας, προσωπική προβολή και δημόσιο βήμα στις πλάτες του ιατρικού σώματος. Αν ο κ. Πατούλης χρησιμοποιούσε την ίδια επιθετικότητα και εμπάθεια απέναντι στους Λοβέρδο – Βουδούρη – Σπυρόπουλο το τελικό αποτέλεσμα για τους ιατρούς θα ήταν πολύ καλύτερο, αντ΄ αυτού τους φιλοξενεί σε ημερίδες, τους δίδει δημόσιο βήμα και τους παρέχει άλλοθι διαλόγου.
Όσον με αφορά το κείμενο αυτό δεν χρήζει σοβαρής απάντησης, το παραδίδω στην προσωπική σας κρίση και επιστρέφεται στον αποστολέα ως συκοφαντικό, απαράδεκτο και ανυπόγραφο. Είναι αυτονόητο βέβαια ότι θα συνεχίσω να τιμώ τους ιατρούς που με ψήφισαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στις εκλογές του ΙΣΑ και θα συνεχίσω να εργάζομαι για την ενότητα του ιατρικού σώματος, την επαγγελματική προοπτική των συναδέλφων, την διαφάνεια, την πολιτική ηθική και την νομιμότητα.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ  ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΏΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ.

Συνημμένα μερικές μόνο από τις ανακοινώσεις φορέων και προσώπων που καταγγέλλουν τον κ. Πατούλη για την σύνθεση των ομιλητών της ημερίδας καθώς επίσης κείμενο του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ που δημόσια παραδέχεται την ύπαρξη “συμφωνιών” με τον κ. Πατούλη. Τέλος δείτε απόσπασμα της εφημερίδας της κυβέρνησης που αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας τις επιχειρηματικές σχέσεις συνδικαλιστών με κυβερνητικούς παράγοντες.
Δ ρ. Γ ε ώ ρ γ ι ο ς Ι. Ε λ ε υ θ ε ρ ί ο υ
Αγγειοχειρουργός
τ. Γεν. Γραμματέας ΙΣΑ, Μέλος ΔΣ ΙΣΑ
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
Κηφισίας 18, Αθήνα, 11526
Τηλ: 210-7474184 | Φαξ: 210-7785805
Κιν: 6944-542664 | gelef@otenet.gr

Εγραφα σχετικά με την ημερίδα του ΙΣΑ κλίκ εδώ

25858

Etaireia

25879

ΟΕΝΓΕ

programma_imeridas_EOPYY-1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *