ΕΟΠΥΥ. Ου γάρ οίδασι τι ποιούσι. Χρήση της εφαρμογής ηλεκτρονικής συνταγογράφησης από 01/11/2011, στο πλαίσιο έναρξης της λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ

Χρήση της εφαρμογής Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης από 01/11/2011, στο πλαίσιο έναρξης της λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ

Σας ενημερώνουμε ότι από 01/11/2011 για όλους τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ), οι ιατροί θα πρέπει να επιλέγουν ως Ταμείο το “ΙΚΑ-ΕΤΑΜ” έως ότου πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αλλαγές στην εφαρμογή.

Διευκρινίζεται ότι οι ιατροί θα εκδίδουν χειρόγραφες συνταγές μόνο όταν δεν είναι εφικτή η έκδοση ηλεκτρονικών συνταγών Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Τα ατομικά συνταγολόγια ασφαλισμένων των ταμείων ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ δεν θα χρησιμοποιούνται από 1ης Νοεμβρίου 2011.

Επίσης, ηλεκτρονικές συνταγές που αναγράφουν ΟΑΕΕ ή ΟΠΑΔ (και έχουν ημερομηνία καταχώρησης από 1/11/2011 και μετά) δεν θα πρέπει να εκτελούνται διότι δεν θα αποζημιώνονται, θα αποζημιώνονται μόνον αυτές που αναγράφουν ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (ή σύντομα ΕΟΠΥΥ).

Για τους ασφαλισμένους στον ΟΓΑ ισχύει ότι και σήμερα, οι ιατροί θα επιλέγουν Ταμείο “ΟΓΑ”.

Αγαπητοί,

Η ανακοίνωση αυτή αντικαθιστά την ανακοίνωση που λάβετε πριν λίγες ώρες
Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ (από 1/11/2011), σας ενημερώνουμε ότι σε ότι αφορά την καταχώρηση και εκτέλεση ηλεκτρονικών συνταγών δεν αλλάζει τίποτα στη μέχρι σήμερα γνωστή σε εσάς διαδικασία μέχρι νεότερης οδηγίας. Η επιλογή του Ταμείου θα πραγματοποιείται όπως και πριν και θα αφορά το Ταμείο στο οποίο ανήκει ο ασφαλισμένος (ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ).

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *