Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών.(ΑΡΣΙ). Για την ημερίδα που διοργανώνει ο ΙΣΑ, για τον ΕΟΠΥΥ

01/11/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΣΙ για την Ημερίδα του ΙΣΑ (ΑΡΣΙ)

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο σε όλους τους γιατρούς της Αθήνας την απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΙΣΑ να οργανώσει ημερίδα για τον ΕΟΠΥΥ στις 5/11 δίνοντας το επίσημο βήμα του ΙΣΑ σε όλους αυτούς που συμμετέχουν από διευθυντικές θέσεις στο νέο φορέα και σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς τους προϊστάμενους στο Υπουργείο Υγείας είναι απόλυτα υπεύθυνοι για το οριστικό και τελειωτικό χτύπημα σε χιλιάδες ιατρεία στην Αθήνα.
Είναι αυτοί που:
1)      Με το πρόσχημα του ψευδεπίγραφου ανοίγματος του κλειστού(!!!) ιατρικού επαγγέλματος κατάργησαν κάθε πρόσχημα στην πλήρη επέλαση του κεφαλαίου στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.
2)      Έχουν προχωρήσει σε κανονική στάση πληρωμών στα δεδουλευμένα 2 και πλέον χρόνων από τα ταμεία καταδικάζοντας χιλιάδες ιατρεία σε κλείσιμο.
3)      Προσπαθούν με ανέντιμο και πραξικοπηματικό τρόπο να υφαρπάξουν την υποχρεωτική συμμετοχή των γιατρών στον ΕΟΠΥΥ χωρίς καν να τους καλέσουν για νέα σύμβαση (αυτός είναι ο εργασιακός μεσαίωνας του μαύρου μπλοκ κυβέρνησης- ΔΝΤ-ΕΕ και των κομμάτων που τους στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα). Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της 31/10 του ΕΟΠΥΥ που εκβιαστικά υποχρεώνει τους συμβεβλημένους γιατρούς των ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ να μπουν στην ουσία στο νέο φορέα!!
4)      Που με το επαίσχυντο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση οδηγούν χιλιάδες νέους γιατρούς εκτός επαγγέλματος ή στην υποαπασχόληση και στην μετανάστευση!

Η πλειοψηφία του ΔΣ του ΙΣΑ είναι έκθετη μπροστά στους χιλιάδες γιατρούς της Αθήνας.
Η ΑΡΣΙ καταγγέλλει κάθε κίνηση διαλόγου με την πιο αδίστακτη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας και τα φερέφωνά της. Θεωρεί ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λύσης με τακτικές που εξωραΐζουν το αποκρουστικό πρόσωπο των υπαλλήλων μιας κυβέρνησης που σε απόλυτη σύμπνοια με το μαύρο μπλοκ κατεδαφίζει κοινωνικές κατακτήσεις ολόκληρων δεκαετιών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑ

ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ:
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ!!!
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!!

ΑΡΣΙ 31.10.2011

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *